Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku
Potpis od prvog do zadnjeg slova

Kris ovo sto ti opisujes nije bas normalna situacija i zao mi je sto si to dozivjela
I ja bih takvu osobu, bez obzira tko to bio, nakon upozorenja, lijepo izbacila van
Doduse, ja sam nakon prvog poroda, prvi dan doma, izbacila sve iz spavace sobe ukljucujuci muza
Jer su mi pametovali oko dojenja (a pojma nemaju o istom)
Nakon toga sam postala skroz normalna
Ma to je i meni jasno.Ne bih takvu pozeljela nikome.I sada imam novu, s kojom se vecinom dobro slazem, pogotovo kada je vise manje ustanovila da je zakinuta za poducavanje mene(nisam ja kriva sto joj je sin izabrao neku koja ima vec dvoje i snalazi se vise-manje u svemu)jos tu ima komentara tipa:i meni je bilo zlo pa neces umrijeti od mucnine(a ja zelena u licu) pa znam da ne bum umrla ili peri vesh s ovim praskom, ja perem s njime i samo taj valja(zaista ne znam s cime sam prala vesh 9 godina)i tako neki komentari koji su mi zapravo simpa sve dok ne prede granicu a nadam se da nece, za sada je moje stajaliste da cemo se snaci sami, ali zaista sam misljenja da zeni kada rodi najmanje treba petljanje u njezine sposobnosti.Ja sam uvijek za pozitivu