Meni glupo da niti jednom recimo mladu nisu prosetali ili nesto slicno a da mi odjednom traze trece da prespava..mislim da bih bas rogove dobila na to.
Ja svoju mater ne fermam ni pol posto, ta zena mi je zadnje na popisu, zena dode na uskrs i bozic i onda se naslikava s njima, jednom ih je cak u ducanu ostavila !Njoj sluze samo da se preserava da eto ima unucad a sada ni ne zna da sam trudna niti je imam namjeru vidjeti.

Moja baka (zena koja me odgojila) to je druga prica, uvijek nas je ucila da je obitelj najvaznija ali ona bas ne ljubi vecu djecu tako sama kaze...ali nedeljom na rucku uvijek ima za svakoga ponesto i nikada, nikada nije radila razliku, ako je mala dobila carape i gace, dobio je i ovaj...iako je njemu to upocetku bilo glupo a kada gaca zafali sjeti se nje kada je bio cisto mali par mjeseci dok sam ja zavrsavala skolu dolazila je po njega u jaslice i bila s njime nekih 2h dok ja ne bih dosla.Kada je bila frka kada su bili veci uzela ih je, naravno uz negodovanje.Tako da sam ja naucena da razlike nema...nikada nije trazila jedno.A tesko joj je taman kada smo se svi razbjezali njena se kcer vratila k njoj s dvoje svojih.I kod njih ne radi razliku.I ona je bila uvijek u prednosti jer je uvijek imala skuhano, i oprano i naspavanu djecu kada bi dosla s posla.Kada bih joj to tutnula da bar ima to, suze bi joj na oci da nemam ja pojma kaj ona istrpi radi toga.U tom trenu mi je bilo joooss draze sto smo sami.