Pokazuje rezultate 1 do 50 od 390

Tema: bake i beba

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bella77 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

ja sam ovdje na carminoj i zekaninoj strani. ako roditelj kaze da se nesto ne radi, zasto onda baka to bas radi? ili se ponasa bezobrazni ili je nerazumna ko malo dijete. a mala djeca ne bi ni trebala imati fb. ja bih vjerojatno u afektu obrisala cijeli bakin profil. ni to ne bi bilo u redu. obrisati sve slike - e to mi je ok.
    ali opet mi sad pada na pamet da vam sutra bilo tko moze slikati dijete (na nekoj javnoj povrsini) i staviti sliku u novine ili na fb. sto onda?
    anyways, ne toleroram neciju zlocestocu (nazovite to kako hocete) samo zato sto je to osoba od 50 - 60 godina i clan obitelji.
    a ovo za crtez i u slicnim situacijama ja bih rekla da, eto postoje ljudi kojima je casa uvijek poluprazna i oni kojima je polupuna, tj. osobe koje vide uglavnom samo lose i one koje vide uglavnom samo dobro i da baka spada u ove prve. i to bih rekla pred bakom pa mozda se i ona zamisli malo nad time. a mozda i nece.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ovo sa bojankom je kritiziranje i naravno da je to vrlo ružno i baka se ne bi smjela tako ponašati.
    Moja svekrva je npr. kad joj je moja curka pokazala loše obojanu sliku pokazala njoj kako da oboja bolje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •