-
Ja nisam rekla ni da je glupaca,ni zločesta. Rekoh da je "glupa u svoju korist" to je ono kad se netko pravi blesav u svrhu postizanja svoga cilja. Možda nije zločesta ta baka,ali se ponijela zločesto prema zekani..to je definitivno moje mišljenje.
A ova moja baka "gradi" lijep odnos sa unukom,pa me u čudu pita što malu ne pošaljem k njoj. Ja sam pred njom pitala curicu hoće li ići na selo s bakom par dana,da će ići na livadu,gledati životinje.... Ali mala neće,baš me čudi zašto
a mala obožava na selo,i bez problema ide na par dana kod druge bake. Stvarno mi nije jasno zašto neće na samo s ovom bakom
netreba se diviti škrabotinama,niti kad se mala zaprlja vani...ali netreba joj govoriti "nije ti lijepo,nije ti dobro,ružno ti je...kako si neuredna,pa ti si curica itd" ja šutim,dapače uvijek lijepo o baki govorim,ali baka uspješno udaljava svoju unuku (kao i svu ostalu unučad,pa i svoju djecu) od sebe...netreba joj ničija pomoć....i još se tome čudi. Žena živi u uvjerenju da ja maloj nedam k njoj,a od mene nebi bilo sretnije da cura ode 2-3 dana (dida je najviše s malenom,i jako je dobar prema njoj) i to uvjerenje jasno pokazuje pred mm i svima ostalima. Neke bake su takve,dovode u neugodnu situaciju,stvaraju problem gdje ga nebi trebalo biti,sve u rukavicama i s osmjehom....s druge strane i neke mame su ovakve
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma