vidiš, ja ne mislim da smo sebične!! možda mrvičak posesivne...i to smatram normalnim...evo ja se kladim da ni jedna tu ne bi da joj dite nema baku i dida...prva ja...dapače moj ima i prbake, pradida....a ima je i šukun babu!! (koja je još bila i najžešća)... pa ja znam nekad graknut i na MM-a kad vidim neš što mi ne paše il kad me ide "učit pameti" kad da mu dam jest i sl.... osobno imam bolja iskustva s didovima (mojima)...ne pričaju peviše, vode u šetnje, imaju maštu.....a bake?? svako 5min ajd jest, što ovak, ajd onak i sl... nemora svakome bit tako!! to što je prozvano sebičnošću i posesivnošću u razumnoj mjeri il dozi smatram evolucijskim uratkom... mama čuva i pazi mladunče... primjera koliko hoćeš... naravno da su ljudi razumna vrsta!! no ja stvarno smatram da djetetu ne trebaju nikakvi drugi ljudi sem roditelja u početku... kasnije se to pomalo mijenja.... i naravno da ne bum tolerilala neš drugo od onog što mi odlučismo zvao se taj netko i sam papa.... uvijek sam za razgovor i tako sam ja svojoj sveki rekla: ispričavam se al ne dopuštam da ga se dira prljavim rukama (svekar je radio na terenu, sveki sa životinjama...) i sl... naravno da kuži i da poštuje...možda čak i previše do tog da je ruke oprala rakijom.... a to što neko "bali" oko njega i cmakače doista mi se čini prekomjerno...pa čak ni ja nisam toliko plesala oko njega/bebonjice...pa mi se to činni vele pretjeranim... isto mi ide na živce kad kroz priču malom daju indirektan znak (možda ne znaju da to rade?) kad da opet dođemo, kako ćemo ga ostavit tamo i sl....

.... a to što neko "bali" oko njega i cmakače doista mi se čini prekomjerno...pa čak ni ja nisam toliko plesala oko njega/bebonjice...pa mi se to činni vele pretjeranim... isto mi ide na živce kad kroz priču malom daju indirektan znak (možda ne znaju da to rade?) kad da opet dođemo, kako ćemo ga ostavit tamo i sl....