Citiraj Ancica prvotno napisa
Citiraj Ivana_st prvotno napisa
Jesam li ja normalna? Smeta mi kad bake ljube moju L. :?
Ma ajde da je poljube onako malo u obraz, nego je izljube ka da su je one u najmanju ruku rodile.

Pa onda sveki "ajde ostavite mi je malo"...ej ženo, pa ona ima tek 5mj. i nije igračka nego živo biće.
A MM bi je vodia svaki dan baki sat vrimena ("da se malo navikne na moju mater"). Nije normalan. To smo riješili. Ajde kad je triba pričuvat iz raznoraznih razloga, ali vodit dite da bi se baka s njom "igrala" mi je posve neprihvatljivo.
Ja ovakav stav ne razumijem i mislim da ne mogu razumjet. Mislim, ima svakakvih ljudi i ima teskih baka (kao uostalom i teskih mama) al da se bake tako apriori otkantavaju, to mi je stvarno zalosno. Nije baka neka baba iz sela pa da nema nikakve veze s tvojim djetetom. Kao sto tebe za tvoje dijete vezu osjecaji, tako i baku. Ned'o Bog da tebe tako tvoje dijete otkantava kad ti postanes baka. Stvarno tuzno.

X
cure kuzim da vas jos drmaju hormoni, i da imate skroz male bebice
ali da li biste htjele biti baka koja je dobra za "odraditi" posao cuvanja, ali kad se zeli pomaziti, poigrati sa unukom, dati mu ljubavi i druziti se njim/njom zato jer joj je to gust, onda je to neprihvatljivo i baka nije normalna.
:/