-
Osoblje foruma
ribica tina, to je grozno. ne znam sta da kazem. mozda stvarno najbolje da joj ne das vise unuke, bar na neko vrijeme. grozno s njezine strane.
kod mene nitko nije radio nesto sto mi se gadi (cmakanje, slinavljenje i sl.) ali sam imala problem sa (naravno) sveki, jer ona kao da je brijala da je to njeno dijete. non stop mi ga je otimala, htjela sudjelovati u svemu.. ajme, kako mi je to islo na zivce! znala je ujutro prisluskivati pred vratima nase sobe, pa kad cuje plac utrcati unutra, uz obavezno "dodi kod bakice!" :shock: (ona i dalje sebe zove "bakica"
). jednom MD izade iz sobe, i ja cujem ona ga pita jel mali budan, a on kaze je. a ona ce "pa zasto mi nisi prijavio?"
za riknuti.
moja majka je pak drugi par rukava-ona ima toliko posla da se jednostavno ne stigne s njim druziti.
dede su super, oni se ne kuze u bebe i ne pokusavaju, ali super se s njim igraju. jedino mi svekar nedavno probao objasniti da "ce on uskoro morati u svoj krevet", da "nece vise moci spavati sa nama".
ludilo, cirkus!
uvijek je problem (jedini/najveci) kad se ne postuju majcine ili oceve zelje. kad netko misli da zna bolje. npr, ja se nadam da svojoj snahi necu, ako odluci ne dojiti, ici stalno tupiti kako ja znam da je dojenje bolje. njena beba-njen izbor. ja sam svoje izbore napravila.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma