a,meni bude žao,jer svekar obožava obje,ali ona radi razliku,a ipak ih vide svakih mj. ili dva i to na 2 dana,jer stanuju 250km dalje a mi dodjemo na vikend i onda cure mogu biti s njima duže ljeti,a tam di oni imaju kuću-vikendicu-mir,plaže pješćane na 2min. od kuće,cure vole biti s njima...čak i manja hoće uvijek ići baki,ali me nakon 1 dan kad mora na spavanje,zove da bi natrag kući
zadnja 2 puta smo to riješili da su cure bile 5 dana s njima,a onda smo došli ja i mm po njih i bili još vikend. ja nemogu biti sa sveki i curama sama,jer tada starija iskorištava gužvu i sve radi kontra a onda se ja i sveki zakačimo,pa ispadne da me vlastito dijete uopće ne doživljava i kao da joj je baka-mama,a ne ja...njih 2 spavaju u sobi,a ja i srednja u drugoj,jer opet ide ucjena-baka će te češkati,baka će biti sama ako odeš mami,mama ima seku,pusti ih,ti si bakina....-to je završilo da sam ja plakala mm na tel. pa je došao odma po nas i nismo sa njegovima razgovarali par mjeseci....
inače,starija kćer mi je divna i sve sluša,pomogne,mazimo se,obožava svoje seke i sa srednjom se svaki dan igra...milina...ali kad je pred bakom-ne prepoznajem ju,ko da ju ova začara... :/
ta žena me pravi nesposobnom pred vlastitom djecom...svaki dan zove i ispituje stariju kćer šta smo radili,šta sam kuhala,kako je u školi,ko je bolestan...
pardon,malo sam skrenula s teme,ali da si mnoge bake dozvoljavaju prepreviše i odnose se prema unučadi ko da su im mame-to je istina!