Ovo ne mogu samo tako gledati

Što se tiče moje stare uglavnom sve štima, iako je ona zna izbucati. Izvrti je ponekad na sve strane pa Zara bljucne Ali ok sad to izbjegava. A što se tiče mame od MM ... Druga priča...Toj ženi nikako da se objasni da joj ruke moraju biti čiste jer ona puši i dira po kvakama i onda ide nju dirati i po ručicama. E tu poludim, pa je pitam jeste li oprali ruke, a ona će da je. Kad je pitaš kad, reće prije nego ste vi došli...A u međuvremenu (osobno se uvjerim) je dirnula milijooon! stvari. I onda kad joj kažem da ruke moraju biti čiste doslovno me ignorira. A to za pušenje... Neću ni komentirati!
Ali ono nije ju toliko ni za kriviti jer ima i psihičkih tegoba...
Najjača je stvar kad je rekla kad ću joj je malo ostaviti. Tipa na par dana (jer ne živimo u istom gradu (ovdje moram dodati ovoga :D )) E tu sam A stvarno.... Ma mislim žena je inače super, dobra i sve ali neke stvari nema mjere i ne da joj se dokazati. Danas sutra i kad poraste neću je moći ostaviti jer ne jedemo meso, a znam da bi joj ona namjerno gurala, kao što i meni konstantno nudi... A i zbog ostalih stvari... :/
Tvrdoglavija stvorenja o nje i MM još nisu viđena u prirodi

Eto da ne duljim