Ovo ne mogu samo tako gledati![]()
Što se tiče moje stare uglavnom sve štima, iako je ona zna izbucati. Izvrti je ponekad na sve strane pa Zara bljucneAli ok sad to izbjegava. A što se tiče mame od MM ... Druga priča...Toj ženi nikako da se objasni da joj ruke moraju biti čiste jer ona puši i dira po kvakama i onda ide nju dirati i po ručicama. E tu poludim, pa je pitam jeste li oprali ruke, a ona će da je. Kad je pitaš kad, reće prije nego ste vi došli...A u međuvremenu (osobno se uvjerim) je dirnula milijooon! stvari. I onda kad joj kažem da ruke moraju biti čiste doslovno me ignorira. A to za pušenje...
Neću ni komentirati!
Ali ono nije ju toliko ni za kriviti jer ima i psihičkih tegoba...
Najjača je stvar kad je rekla kad ću joj je malo ostaviti. Tipa na par dana (jer ne živimo u istom gradu (ovdje moram dodati ovoga :D )) E tu sam![]()
A stvarno.... Ma mislim žena je inače super, dobra i sve ali neke stvari nema mjere i ne da joj se dokazati. Danas sutra i kad poraste neću je moći ostaviti jer ne jedemo meso, a znam da bi joj ona namjerno gurala, kao što i meni konstantno nudi...
A i zbog ostalih stvari... :/
Tvrdoglavija stvorenja o nje i MM još nisu viđena u prirodi![]()
![]()
Eto da ne duljim![]()

Ali ok sad to izbjegava. A što se tiče mame od MM ... Druga priča...Toj ženi nikako da se objasni da joj ruke moraju biti čiste jer ona puši i dira po kvakama i onda ide nju dirati i po ručicama. E tu poludim, pa je pitam jeste li oprali ruke, a ona će da je. Kad je pitaš kad, reće prije nego ste vi došli...A u međuvremenu (osobno se uvjerim) je dirnula milijooon! stvari. I onda kad joj kažem da ruke moraju biti čiste doslovno me ignorira. A to za pušenje...