-
-
-
Ja imam trakaste zavjese već 7 godina, one skupe, impregnirane, s antistatičkim slojem. Moji roditelji ih imaju već 12 godina. Prije godinu dana su pozvali servis za pranje i dali ih oprati. Servis im je poslije rekao da je to bio bačen novac, jer ih uopće nije trebalo prati: pitali su ih koliko ih dugo imaju - par mjeseci
Evo i ja se rukovodim tim odgovorom iz servisa za pranje. Često znam doći do zavjese pa ju šnjofam, da vidim jel smrdi po prašini, znala sam ih i dobro zatresti, da vidim jel se dižu kakavi oblačići - za sada ništa. Kod nas se ne puši, tako da su zadržale istu boju (imam dvije rezervne, spremljene u ormaru, pa sam išla uspoređivati). A ja sam ti inače pravi čistunac - MM kaže opsesivni poremećaj čišćenja.
E sad ne znam kakve trakaste zavjese ti imaš...
-
Imam one obične, tj jedine koje su se nudile prije 2-3 god.
Mislim da su iste kao i onda.Samo se tu i tamo naleti na pokoju "kakicu" od muhe,one točkice.
Sinoć smo ih vratili nazad,a bile su se malo i pogužvale, no sad su ok.
Vjerojatno ih neću dirat.
-
Samo služba za čišćenje,nikakvo drugo pranje.
Sve one na sebi imaju taj premaz da ne kupe prašinu.
-
-
Jel me možete uputiti na neki link ili poslikati te svoje zavjese, jer ne znam kakve su to
, a zanima me.
-
Ma naš kakve su.Sigurno si ih vidjela.
Npr.prvo šta sam progooglala:
http://alutend.hr/hrvatska/trakastezavjese/
Imaš uzorke i fotogaleriju.
Ja napravila propuh i od brda posla što me čekalo i čeka zaboravila na suludu ideju da još i to čistim
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma