Cure moje može li malo i meni pomoći pliz
Moj mališa ima gotovo 2 godine i nemam više ideje šta mu dati. Sve smo sveli na jogurte s voćem, svježi sir s voćem, pudinge, rižolino i grisolino s voćem, ponekad čokolino, kruh, peciva razna i juhe.

Miksala sam do godinu dana jer nije htio drugačije jesti, a meni bilo drago što sve jede pa makar i smiskano, a onda odjednom stao, pa počeo jesti juhu, ali u većini slučajeva u juhi je dozvoljeno imati samo rezančiće i ništa drugo, bilo ono zgnječeno, isjeckano, smiksano itd.

Kako mu uvaliti povrće, meso i slično. Ne bih se hjela vratiti na miksanje, a ne želi jesti šta mi jedemo, niti probati. Samo vrti glavom i vrišti.

Moja okolina misli da je problem što još sisa, no NEMA ŠANSE da prestanemo sa sikom.

Neće ni makarone, bile one obične šarene sa ovim ili onim. Neće ni na kruhu ništa namazano (jedino na tostu maslac, ali se on otopi, pa je valjda onda ok).

Voće isto neće nego miksano, a u zadnje vrijeme odbija i jabuku i krušku i sve smo sveli na bananu i jagodu :/

Znam da sam kriva što sam tako dugo miksala, ali bilo je ili skroz glatko ili odbija to i traži siku, siku i samo siku.

Inače, ima 20 kg i visok je metar, pa nije problem preskakanja obroka i sl. Naprotiv, mene je strah da će se udebljati od kruha, tosta, peciva, jer bude dana da samo to hoće :/

Savjet molim vas.

Kaže MM ne daj mu ništa pa će jesti, ali on onda traži sisati i plače do besvjesti ako mu ne dam i tako se vrtimo u krug. Dobro je u svemu što radim (ovaj tjedan sam na go pa sisa više nego inače) pa mu moja mama pokušava nešto uvaliti, ali u većini slučajeva ona popusti kad sam izvadi nešto iz frižidera i ne želi ništa drugo.