-
Kombinirani probir u I. tromjesečju
Nakon što sam pročešljala sve teme i ustanovila da ne postoji ni jedna s ovim naslovom (ispričavam se ukoliko mi je nešto promaklo), odlučila sam je započeti. Ponovo sam isčitala postove o amniocentezi i iako sam na nekim stranicama aktivno sudjelovala i pomislila kako sam završila sa svojom pričom nakon što sam AC odlučila odbiti, ipak sam ponovno pod velikim dojmom i javlja se potreba da pomognem poticanjem ove teme.
Imam 40 godina, treća trudnoća, spontana. Nakon odličnih rezultata kombiniranog probira odlučila sam da AC neću prihvatiti. Problem vidim u tome što sam za taj test saznala sama, informirajući se preko neta.
Ne znam koliko trudnica, posebno onih u mojim godinama, zna za taj neinvazivni test (spomenula ga je samo jedna aktivistica na temi koju je započela Barbie dok je čekala nalaze svoje druge AC i to kao nekakav oscar kojeg provode u Austriji).
Molim da se jave sve one koje su taj test napravile, kao i one koje o tome ne znaju ništa, spremna sam podijeliti s njima sve što znam. Rezultati testa toliko su me smirili i mir koji sada osjećam najviše zaslužuje moje nerođeno dijete.Takve osjećaje želim svima. Javite se.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma