Teta Eta, slučajno sam na stranici "AC da ili ne" tražila nešto i vidjela tvoje postove. Odmah sam shvatila zašto si mi se na ovu temu javila. Prošle smo, zapravo, kroz slično iskustvo po pitanju AC. Nisu nas dobro informirali oni koji su to trebali i do informacija smo došle same, surfajući po netu. U tom periodu intenzivnog surfanja potpuno sam bila zapostavila sebe, pomalo i svoju obitelj, vjerojatno si i ti slično proživjela.

I ti u svojim postovima spominješ kombinirani probir ali kao Screening Triple test, što još dodatno dokazuje zavrzlamu u terminologiji.

Mislim da je dobro što sam potaknula ovu novu stranicu, i još k tome kratak opis kombiniranog probira ubacila i na stranicu "Prenatalni probir sindroma Down u 1. tromjesečju", tako da su se ove dvije stranice našle jedna uz drugu, pa mi se čini da je sve sada manje zbunjujuće.

Čini mi se da su se na ovoj stranici na jednom mjestu našle sve najvažnije informacije o kombiniranom probiru i toplo se nadam da će ženama biti od velike pomoći u odluci da li se upuštati u invazivne pretrage ili ne. Ukoliko sam propustila reći nešto važno, molim javite se.

Tebi mnogo hvala na podršci.