dakle naša cura bi trebala u 9 mj kreniti u jaslice-1.10. puni 2 godine i strah me da je to prerano za nju ali....
ima li neke posebne stvari na koje bi me upozorile da ju što bolje pripremim za odvajanje jer je ona tip djeteta koje non stop "visi " na mami :D hvala

Odgovori s citatom
.)
ponekad se cini rigorozno kad zaplace i nece se odvojiti, al djeca se znaju doslovce za sekundu smiriti i necim drugim animirati (znala sam tako stajati iznad prozora i gledati ju, kako bi za sekundu krenula s tetom na drugu stranu nakon sto bih zatvorila vrata). iz osobnog iskustva bih ti preporucila da kasnije, kad se uhodate, da nastojis taj jutarnji odlazak i odvajanje uciniti sto kracim, da nema ni vremena zaplakati. meni se ponekad znalo desiti da ju onda u zaru ljubavi jos jednom poljubim, a ona se u toj milisekundi "predomisli" i nastane dreka. :/ al o tom, kad dodjete do toga... prvo, postepeno, al sigurno. i sretno.
prije spavanja. Plakat će 2-3 dana prije spavanja ali RIJETKI su oni koji plaču dulje od 10 min ili uopće ne zaspu.
Za spavanje ako napomeneš će mu metnuti pelenu bez problema.