Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 56 od 56

Tema: pripreme za jaslice?

Štipunica

Početno

kiki pojesti pa me strah ako se bude djelilo da se dijete ne uguši...
    Ma daj pa nisu bas tete toliko luude! Nemoj razbijat glavu tim stvarima jer ces si troduplo otezat situaciju. Kiki mozda moze pojest trogodisnjak ciji roditelji donesu bombone. Al nece ga dat nekom drugom. Na kraju krajeva, reci da tvoja mala ne jede bombone! Opusti se malo.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

haha zvučim sad kao neka baba koja se svega boji!! ah šta da radim-prvo mi je dijete! moje malo!!

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

bili danas na lječničkom,sve ok !dobili potvrdu i sad čekamo ponedjeljak !!! :D

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

jooj,evo me kući...odvela sam ju zajedno s MM i bilo je ..pa poprilično burno ! prvo su ju stavili u mlađu jasličku no brzo smo ju prebacili u stariju jer u mlađoj ju teta stavila da sjedi u kinderbetu a ona nikada to nije htjela tako mirovati-bacila bi se van najrađe! :shock: (tamo su manje bebice pa oni miruju) ,jako svi vrište i jedva sam izašla iz sobe
    sada je u starijoj jasličkoj,ima dosta dječice,soba je lijepa puna igračaka i sve je bilo ok dok smo tamo a kad smo odlazili
    rekla teta da dođemo u 14 h po nju
    jedva čekam 14 h !!!!!

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj donna prvotno napisa
    baš sam se zabrinula...kroz priču čula kako u nekim jaslicama davali KIKI bombone klincima...možda je to nekome ok ali moja mala nezna cijeli kiki pojesti pa me strah ako se bude djelilo da se dijete ne uguši... :shock: :shock:

o čemu ja sve moram misliti :shock: pa šta ako im daju neke gluposti!!
    jao, di me nađeeeeeee.....ja sam baš danas bila na dogovoru, moja bi A išla u najmanju skupinu, poslije jaslice jer je 2,5 godine i baš sma pitala za kiki bonbone JER NI JA IH NE VOLIM za moje dijete,jednom sam joj ga jedva odljepila iz grla!!) i kaže da ne prakticiraju baš puno bonbone :shock: to znači, da ih daju!! ja ne znam kako ću to preživit?!

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

sada je u starijoj jasličkoj
    šta to kod vas znači? kod nas u vrtiću to znači da su djeca od 2,5 do 4 godine! dosta velik jazz između djece...ne znam jel to dobro ili ne....
    DONNA, vidim da si jako slična meni, malo preterano brineš,bar mi tako kažu, iako ja mislim da je svaki moj strah POTPUNO opravdan :/ , i svašta ti pada na pamet i vidim da nisam jedina !ja sam totalno paranoična, brinem zbog svega, danas sam išla malo an adaptaciju, i kad vidim da tete odu nakrtako i ostave ih same u pijesku vani, mene muka hvata... :/ .

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •