Trebala bih nekoga da malo počisti i dopuni plin u klimi,a da je jeftinije od ovlaštenog servisa(300kn)?
Trebala bih nekoga da malo počisti i dopuni plin u klimi,a da je jeftinije od ovlaštenog servisa(300kn)?
Meni su upravo prije par dana cistili bas iz ovlastenog servisa, i produzili mi garanciju na jos godinu dana ... a racun mozes priloziti uz prijavu poreza na kraju godine.
Pa nije to tako lose zar ne![]()
Ovo je super informacija! Baš se i mi spremamo malo dotjerat našu klimu prije ljeta...a kako izgleda , doć će nam i prije nego što mislimo...srecica prvotno napisa
Da li netko zna,koliko košta punjenje klime u automobilima? Mi smo prošlo ljeto ostali u pol ljeta bez plina,a nije nas se dalo investirat u nju kad smo se već vratili s mora.
kako to?? Ovo stvarno nisam znala!srecica prvotno napisa
kad smo kod auto klime i to nam treba,mi smo razgovarali s čovjekom koji to radi isto u fušu asli je napravio nauku od toga,tipa,mora biti vruće da ju može isprobati????!!!
valjda kad bude 40?!
Upravo sam saznala od jednog tipa da za servis autoklime traži 250kn,a za kućnu 150.Za kućnu,u fušu.
Za autoklimu mi nije rekao da mora biti vruće,ustvari to mi je prvi glas !
to je porezna olakšica za investicijsko održavanje stana - može je koristiti vlasnik stana ili njegov bračni drug. Račun zato mora biti izdan na jednog od njihtinkie winkie prvotno napisa