-
Osoblje foruma
imali smo mali sudar...
ništa prestrašno : stali smo na semaforu, a auto iza nas nije na vrijeme zakočio i još je malo proklizao po ovoj kiši i bum tras zabio nam se u leđa.
iako je udarac bio dosta jak, svi smo bili pravilno vezani i nikom nije ništa.
ali imala sam potrebu nešto tu napisati jer sam tek sad postala svjesna koliko je zapravo važno da su djeca u autosjedalicama, i da smo mi odrasli vezani. mislim, mi to uredno prakticiramo jer znamo da je to jedino pametno i sigurno, ali tek kad stvarno doživiš sudar dok su ti djeca u autu, postanu ti kristalno jasne posljedice eventualnog nevezanja:
da ja nisam bila vezana na suvozačevom, u ovom sudaru bih se dobro nabila na onu konzolu ispred sebe
da zara nije bila u AS, odletila bi ravno u suvozačevo sjedalo
a da margita sa svojih 4.5 kile nije bila vezana u AS, ili da joj AS nije bila pravilno pričvršćena, ili da sam ju ja držala u rukama (kao što to puno mama radi), malena bi letjela po cijelom autu i tko zna što bi joj se dogodilo
a ovo je bio najmanji mogući sudar i vrlo mala brzina. kako bi to tek izgledalo da se radilo o pravom sudaru i većim brzinama
e da, i još se jednom pokazala besmislenom i idiotskom ona rečenica "pa ja sam dobar vozač i pazim, ne moram vezati dijete" - jer danas nije imalo nikakve veze kakav je MM vozač - samo smo stajali na semaforu.
znam da se svako malo ovdje pojavi priča slična mojoj, ali morala sam otvoriti novi topik i naglasiti:
pravilno vežite svoju djecu u autu jer nikad ne znate što i kad vam se može desiti!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma