Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: temp,kasalj i curenje n

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno temp,kasalj i curenje n

prekjucer smo zakurili,dosla je do 39,2 pa sam joj skidala temp,sad joj curi nos-stavljala sam jo sterimar i garsone i dajem joj sirup prospan.Malo joj je glasic kao da je promukla,ne moze iskasljat a nece ni mljieko da pije pa evo sad sjedi na meni pospana,gladna i nervozna.Imate kakav savjet pliz?

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mucoplant mast za bebe koja se maze bebi po prsima i olaksava disanje!
    ima je za kupit u svakoj ljekarni!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

joj hvala ti ic cu sutra a sta da joj dajem papati,to me jako brine jer mislim da je gladna

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja se opet ponavljam ali nema veze....ja sam protiv prospana za tako malu djecu....on topi šlajm koji oni ne iskašljavaju i onda ih to muči

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

nika je isto trenutno prehladjena i nece bas ni piti ni jesti!!
    MM smo joj danas nudili sve zivo: od vose, caja, soka, mlijeka, kakaa, mesa, krompira, juhe, kruha, sira, voca, pahuljica... dok sama nesto nije odabrala i pojela, a mi bili presretni sto je bilo sto stavila u usta!
    mozda da probas i ti tako!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

e bucka,jesam ,cak sam joj i kakao stavila u mljieko ali nista,pojela je samo vocne kasice ujutro,malo rucka,popodne isto vocku a kasnije nista,bojim se da je gladna pa ne moze ni zaspat-inace s bocom ode u krevetic a sad evo je tu galami i njurga-jako je lose volje i nis nece

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

i Ma<urenu sam sad skužila po disanju zaštopani nos....ljubi Niku

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

davala sam joj od (kršitelj koda)a i one kasice za laku noc-ali nista a ne znam sad da joj dajem kakvo voce pa zar nije prekasno-da joj ne padne tesko,kruhic isto nece,ni keksolino ni griz

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

joj sad mi je bed za prospan ali su mi ga i u ljekarni preporucili i jos par mama :? imas ti romina kakav dr prijedlog tj.sta ti dajes?

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

od sirupa ništa!kapamo nos,sa aspiratorom izvlačimo sekret iz nosića,uključen nam je ovlaživač....i čekamom da prođe...nama od klope uvijek upali pizza sa sirom kad ima tempicu izbjegavam bilo šta čokoladno i trudim se da što više pije.kaj se tiće sirupa....čuj ja nisam za ali to ne znači da me trebaš poslušati

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

uu da,mi smo definitivno pre mali za pizzu,Zarica ima 13 mj,ma ovo nam je prva takva prehlada ili sta vec pa sam se prepala,a najvise me brine sto ne jede jer inace papa sve redom-naravno prilagodjeno njoj i dobi,a kako joj jos nisam davala pa pomislih da ce ju mozda navuc slatko-ni cokoladu jos ne papa ali i to mi je odbila.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

a mišica mala.....ma svi omi slabije jedu kad su prehlađeni...vjerojatno će joj bit lakše ako joj se izvuče sekret iz nosa...lakše će disati i mirno spavati

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

e da to je vec veeeliki problem-neda se ni priblizit nosu pa i kad kapi stavljamo je teeeska borba,ali ja se nadam da ce uskoro proci,svakako hvala ti puno na savjetima

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

joj poznata mi je priča sa nosekima....čekaj samo da ja počnem cvilit ujutro želim vam mirnu noć

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hvala,takodjer i nek vas zaobidje stagodovobilo,

Mali princ

Početno

Nama je noćas bila burna noć zbog curenja nosića! Mi koristimo fiziološku u sprejiću i kapi za nos za djecu....i čekamo da prođe!

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mislim da je kod ovakvih prehlada najvažnije čistiti nosić s puno fiziološke. Sterimar je jako dobar jer ima pumpicu koja šprica fini mlaz u sitnim kapljicama. Idealno je naučiti dijete što ranije puhati nos. Naš Luka puše nos samostalno od 17 mjeseca i to nam je uvelike olakšalo. A, imali smo stalno problema s curenjem nosa (uh, ta Moraxella!!! ).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •