Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: PRVI ROĐENDAN - U IGRAONICI?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno PRVI ROĐENDAN - U IGRAONICI?

Grigor je prije par parova dana napunio godinu dana i htjela bi da proslavimo rođendan s našim frendovima (u stanu nemamo mjesta za takvo okupljanje) koji svi po redu imaju malu djecu.
    sastav je sljedeći: 2 mj, 8 mj, on 1 godina, 1,5 g. , 2,5 g., 2,5 g., 5 g. i 7g.

ne znam koliko bi nam koristila neka teta zabavljačica, a možda i bi...

najrađe bi iznajmila prostor neke igraonice pa da tamo imaju i neke igračke, a da odrasli svi isto mogu biti prisutni i da skupa pojedemo neke sitne kulinarije i tortu.

kako ste vi proslavili prvi rođendan???

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Doma sa sastavom 4m, 5m, 6m, on godina i 2,5g

sitna papica za odrasle, igračke na podu za malce, koju su pretežno vrijeme proveli u naručjima osim zadnja dva hahara

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Na sam rodjendan samo bili sami i 100% koncentrirani na njega, cijeli dan se pazili i mazili (osim 2 sata koja sam morala raditi), razmotavali poklone, bušili balone i sl.
    U nedjelju ostatak ekipe! Nekih 30ak ljudi, bez oređenog rasporeda i redoslijeda, dječja soba za klince, ostatak u dnevnoj, švedski stol!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

na sreću rođendan Luci je usred ljeta, pa smo otišli na selo (15-ak min. od grada), ispred kuće, trava, igračke, iće, piće..Bilo je fantastično. Ne znam sam što bi da sam morala to u stanu, jer imamo veliku familiju i puno mladih prijatelja s punooo male djece .
    Prijateljica mi je imala sličan problem kao ti, pa je u Splitu pronašla jednu "igraonicu" u klubu umjetnika (a koja nije tip pizzerie/kafića kao većina kod nas), 2 odgajateljice su im pripremile male sendviče, bojali su temperama veliike panoe, imali kratku predstavu-bilo je o.k. ali sve ti ovisi o uzrastu djece, mlađa-teže! :/ Osim toga, ja svoju curu nisam mogla a ni željela ostaviti (a kamoli da joj je rođendan), a odgajateljice to više vole. Možda bi ti bilo pametno da se ove godine još strpiš, organiziraš nešto samo s malom djecom i mamama kod kuće, pa gad budu malo samostalniji(dogodine) nešto veće i luđe!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno SRETAN PRVI ROĐENDAN!!!!

Danas 17. septembra dvoje najslađih blizanaca Teo i Lala slave svoj prvi rođendan. Želimo im puno zdravlja, ljubavi, da narastu veliki i u svemu napredni i da slušaju svoju obitelj. Čestitamo i njihovoj mami "TWINMAMA" na brižnosti i pomoći u odrastanju u ovih prvih godinu dana!

Sretan prvi veliki rođendan žele vam mali Vanja i Tamara!!!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Mi ćemo slaviti naš 1. ročkas u Educareni, sastav je raznolik, a uglavnom su tri skupine 1g, 2.5-3 i 5-6. Vidjet ćemo kak će ispasti, ali smatram u svakom slučaju bolje nego da budemo doma...

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ninochka prvotno napisa
    Doma sa sastavom 4m, 5m, 6m, on godina i 2,5g

sitna papica za odrasle, igračke na podu za malce, koju su pretežno vrijeme proveli u naručjima osim zadnja dva hahara
    Otprilike ovako. I baš je bilo super.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •