Mozda naslov nije bas najjasniji, ali ova me tema vec odavno muci. Naime, ne zivimo u Zg., ali cesto dodjemo na par dana. I sad je problem: Hrpa prijatelja koje zelimo vidjeti. I naravno kave su vec dogovorene za cijeli dan. Gdje?! Na Cvijetnom trgu.
Inace Lucija uziva u tim cjelodnevnim "setnjama" po Zgrebu, ali kad smo trebale promijeniti pelene, nemalo smo se iznendile. U koji god ducan ili restoran da sam usla, nigdje nema prstorije za prematanje. Tek u McDoaldsu u Jurisicevoj. I to se ne moze nazvati prostorijom Naime,neki je kvaz-stol za prematanje uguran kod umivaonika u
zenskom wc. I to tako da kad ga rasklopis, nitko vise ne moze proci. Naravno, zensk Wc je na katu, pa kako nema dizala, ova je snazna mama je,ne znam kako,ponijela i dijete i torbu i ruksak s pelenama i kolica sasvim sama uz zavojite stepenice.
I nitko se nije ponudio pomoci!!!! Cak sta vise me je jedna bakica onako galantno gurnula da prodje.
Lucija se naravno ukakala i jos gore. A sto cu ja sam je lijepo tamo razmotala pred punim wc. Ne trebam niti reci kako je zasmrdilo. Ljudi su me cudno gledali, a ne znas tko je bio crveniji: ja ili Lucijina guza.
Pa sad ja vas pitam: pa je li to normalno. Ni ne ocekujem od nekih klinkica u McDonaldsu da imaju razumijevanja za bebinu kakacu, ali zar u centru Zg. nigdje nema malo privatnosti za majku i njezino dijete??? A tek jadne dojilje???!!! Pa gjde te zene doje svoju djecu kad su u centru???