Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 60 od 60

Tema: Kako presvuci pelene bebi u centru Zagreba?!!!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hm, ja se ne bi odlucila presvlacit dijete na nekoj "javnoj" prematalici...iz higijanskih razloga...ko zna ko je tu sta stavljao ili statijaznam
    mozda sam ja paranoicna :/

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nisi paranoicne, jer uglavnom na tu prematalicu stavis onu podlogu za prematanje iz DM-a, a ako ti se jako gadi odmah je bacis.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sad mi je drago da imam sina, jer on stojećki piški. Kako vam curice sjednu na wc u kafićima :/ jer...ja ne sjedam

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Moja cura je još mala ali i mene zanima kako negdje posjesti curicu na wc?
    Možda pometati papire po wc daski? :/ .
    Ni ja ne sjednem nigdje vani na wc. Bljak!

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Drzim je iznad WC-a. Kicma mi puca. Ni njoj nije najudobnije. Ali nema sanse da sjedne.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nikad ne sjedi. pa ja nikad ne sjednem, neću nju stavljati.
    iako, ima za kupiti dezinfekcijske maramice za wc školjku, i ja ih nosim za slučaj da joj se slučajno kaka (jer to nema šanse da obavi viseći iznad wc-a). a i onda bih prvo dobro obrisala, a onda još stavila papire gore. :/

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj *MaemI* prvotno napisa
    hm, ja se ne bi odlucila presvlacit dijete na nekoj "javnoj" prematalici...iz higijanskih razloga...ko zna ko je tu sta stavljao ili statijaznam
    mozda sam ja paranoicna :/
    ja stavim tetra pelenu
    nisam pregadljiva

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja imam one Sangenic dezinfekcijske maramice (iz Muellera ) i još imam jedan paketić onih papira za wc dasku što u nekim wc-ima ima u kutiji sa strane, taj paketić sam jednom slučajno negdje kupila i sad ih čuvam ko suho zlato. tako da to uvijek imamo sa sobom, pogotovo za dulje izlete, a nije preveliko za nositi, manje nego rezervna pelena.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

uf..zasad su meni nasa kolica ipak najdraza za presvlacenje...a sta se tice piskenja po svakakvim wc-ima s curom, tu imamo iskustva...do nedavno sam ju drzala iznad wc-a, ali to vise nije fizicki izvedivo (sefica ima 26 kg ) pa se snalazimo na razlicite nacine, i hvala bogu ipak je sad malo veca pa moze trpiti mrvu duze
    a mene bi u neki wc u kaficu trebala potirati jedino alarmantna situacija skorog pisanja gaca
    izgleda da sam ipak malo gadljiva po prirodi, ali samo na wc-e

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

U novom centru Mercator (na uglu Zagrebacke ceste i Zagrebacke avenije ) postoji na 1. katu sasvim kulturna presvlaciona za bebe. Ima poveliki stolic, sudoper, na zalost ne i stolicu za dojenje, no vrlo blizu je kafic sa stolovima na hodniku (i zasad uglavnom prazan) tako da se sigurno moze kod njih posuditi stolac i odnijeti u sobu i naklopati bebicu.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •