-
Dojim, a trebala bih ici na sluzbeni put
Sve pise u naslovu, a ja sam sva izvan sebe! Imam zelju da dojim svoje zlato i dojila bih je najadije do 2 godine, ali za mjesec dana bi trebala ici na sluzbeni put od 4 dana. Kakve su sanse i koji su nacini da zadrzim mlijeko?
-
Ja sam išla na put kad je Nikola imao 5,5 mjeseci. Dok me nije bilo pio je adaptirano. Ja sam se na putu izdajala, prvi dan je bilo malo nezgodno-morala sam se jednom izdojiti u javnom wc-u... ali zadržala sam mlijeko a on je nakon mog povratka navukao potrebnu proizvodnju. Iz mog iskustva, to nije nikakav problem.
-
E da, i kad sam rastavila (kršitelj koda)ovu izdajalicu, nisam je znala više sastaviti (ventilić sam namještala s krive strane) pa sam se izdajala ručno, kao muzara
-
Ovo i mene zanima. Mužić me želi odvesti na Kubu... planiramo ići kad sinko bude imao blizu godinu dana, a ja planiram dojiti dokle god sinko želi. Mislila sam otići na put, a izdajati se, ali kuma mi je rekla da je ona tako išla u Berlin na SP, izdajala se, i da nije bilo dovoljno jer da joj je nakon toga mlijeko bilo slabo, a dijete nezainteresirano za papanje, pa je presušilo. Njezin sin je tad imao godinu dana. :/
-
Mene nije bilo 5 dana, i još u 2 navrata po 4 dana, i nikakvih problema nije bilo sa povratkom na dojenje.
-
pa ja neuka molim detaljno objasnjenje, znam da je carolija u izdajanju, ali koliko puta dnevno? rucno ili sa izdajalicom, ako sa izdajalicom-kojom? Imala sam od (kršitelj koda)a i jos u pocetku dok sam se izdajala sam imala problema sa iziritiranim bradavicama. Od prije 4 mj radim (Ema je imala tad 6 mj) i ikad se nisam izdajala. Pociki si prije mog posla (7 ujutro), i kad se vratim s posla 17:h pa nadalje svakih sat vremena, a po noci cjeli noc duli cicu!
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma