Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Dojim, a trebala bih ici na sluzbeni put

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Dojim, a trebala bih ici na sluzbeni put

Sve pise u naslovu, a ja sam sva izvan sebe! Imam zelju da dojim svoje zlato i dojila bih je najadije do 2 godine, ali za mjesec dana bi trebala ici na sluzbeni put od 4 dana. Kakve su sanse i koji su nacini da zadrzim mlijeko?

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja sam išla na put kad je Nikola imao 5,5 mjeseci. Dok me nije bilo pio je adaptirano. Ja sam se na putu izdajala, prvi dan je bilo malo nezgodno-morala sam se jednom izdojiti u javnom wc-u... ali zadržala sam mlijeko a on je nakon mog povratka navukao potrebnu proizvodnju. Iz mog iskustva, to nije nikakav problem.

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

E da, i kad sam rastavila (kršitelj koda)ovu izdajalicu, nisam je znala više sastaviti (ventilić sam namještala s krive strane) pa sam se izdajala ručno, kao muzara

Candy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ovo i mene zanima. Mužić me želi odvesti na Kubu... planiramo ići kad sinko bude imao blizu godinu dana, a ja planiram dojiti dokle god sinko želi. Mislila sam otići na put, a izdajati se, ali kuma mi je rekla da je ona tako išla u Berlin na SP, izdajala se, i da nije bilo dovoljno jer da joj je nakon toga mlijeko bilo slabo, a dijete nezainteresirano za papanje, pa je presušilo. Njezin sin je tad imao godinu dana. :/

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mene nije bilo 5 dana, i još u 2 navrata po 4 dana, i nikakvih problema nije bilo sa povratkom na dojenje.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pa ja neuka molim detaljno objasnjenje, znam da je carolija u izdajanju, ali koliko puta dnevno? rucno ili sa izdajalicom, ako sa izdajalicom-kojom? Imala sam od (kršitelj koda)a i jos u pocetku dok sam se izdajala sam imala problema sa iziritiranim bradavicama. Od prije 4 mj radim (Ema je imala tad 6 mj) i ikad se nisam izdajala. Pociki si prije mog posla (7 ujutro), i kad se vratim s posla 17:h pa nadalje svakih sat vremena, a po noci cjeli noc duli cicu!

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Izdajaš po potrebi i prema mogućnostima; dakle ujutro i navečer i po potrebi preko dana (ne na sastanku ). Ja sam najbolje i najviše izdojila sa (kršitelj koda)ovom izdajalicom, a ti vidi što tebi paše. Prvi dan će ti se možda cice prepuniti, ali već drugi dan se to stabilizira. I kad se vratiš, daj joj da cica koliko god hoće da navuče potrebnu količinu mlijeka. Držim fige

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •