Stranica 9 od 14 PrviPrvi ... 7891011 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 658

Tema: Jutarnja kavica: nova iskustva, usponi i padovi

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ako želiš djecu razveseliti onime što doneseš, sigurno si dobrodošla. No, to ne znači da ćeš ih i vidjeti. Ako je tvoja želja isključivo upoznavanje s djecom, radije nemoj ići. Oni od jednog susreta s tobom neće imati ništa. Djeci ne trebaju površni kontakti, nego koliko-toliko stalno okruženje.

Ne mora dijete vidjeti od koga je dobilo čokoladicu, da bi mu bila slatka. Dobro ćeš se osjećati i ako svojim darovima pomogneš djeci, makar im ih nisi osobno uručila. Bar ja tako mislim.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj mareena prvotno napisa
    Ne mora dijete vidjeti od koga je dobilo čokoladicu, da bi mu bila slatka. Dobro ćeš se osjećati i ako svojim darovima pomogneš djeci, makar im ih nisi osobno uručila. Bar ja tako mislim.
    dođe mi jako teško kad se sjetim sve te dječice, koja su gladna ljubavi i želje da imaju nekoga svoga

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

:/ kako je čokolada rekla "čuda se događaju" pa tako nakon što smo posvojili Limača- pozvani smo na razgovor za djevojčicu , hoće li nas uzeti u obzir- s obzirom da imamo već jedno posvojeno dijete, za sada :? ne znamo.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

cestitke tata...da ne idemo mozda u isti centar i nas su pozvali drugi tjedan na razgovor za jednu malenu djevojcicu

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

zdenka2 i vama velike cestitke... :D vasa prica pokazuje kako su stvarno cuda moguca...

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

babysoft i i ja ću biti tata....a da organiziramo jednu kavicu prije razgovora u centru?! Idemo i mi !!!!! ...sad je samo pitanje jesu isti centri u pitanju?!
    No u svakom slučaju, želim vam puno sreće....

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

...sad sam se ukljucila...i ne mogu vjerovati...mozda idemo svi u isti centar... i nas su zvali..mi idemo cak u dva centra drugi tjedan... :D tako sam uzbudjena u svakom slucaju, svima puno srece zelim i da svatko napokon dobije svoga malog ....

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ha, tu je gužva! :D
    Puno sreće svima!

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

dragi moji

želim vam da vrlo brzo dobijete najlipši poklon-svog limača!!!!
    svima vam držim fige!!!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Sretno svima!

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nije vam lako. Želim vam puno sreće, a nama ovdje lijepih vijesti. Držite se!

Gost

Početno

Sretno :D

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Sretno svima .

camel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

joj predivno. :D

bilo bi stvarno dobro da se radi o različitim centrima, pa da svi ovaj božić dočekate sa svojom dječicom.
    sretno svima.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Svima vam želim sreću!

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Uh, bit će ovo veseli blagdani! :D
    ~~~~~~~ za sve!

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Otvorila sam ovaj topic nakon dugo dugo vremena...makar svako malo luknem na ovaj pdf. Jednostavno obožavam tu toplu atmosferu kod vas.

I onda vidim da nisam skužila da je i ja ću biti tata, postao tatom!!! Pročitala sam cijeli topic, oči su mi pune suza zbog svih vas.

I tata, čestitam i tebi i tvojoj ženi na limaču, a i limaču na vama!

A vama svim drugim čekalicama želim da što prije dođete do svojih bebača.

ana-blizanci avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

želim da vam ovaj božić bude najljepši do sada!!!!!!s limaćem u krilu!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Želim Vam svima da vaša dječica što prije nađu put do vas.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ajme , kaj je tu veselo .
    Nije valjda da se radi o samo jednom centru???
    Ili je to slučajnost da više centara u isto vrijeme ima posvojenja?
    Sretno svima.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Hej tata, može koja crtica iz života vašeg bebača ?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

samo reci....hoćeš o pelenama, papici, pričanju, nepodopštinama, maženju, ili????

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ma o svemu :D .

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

noć je tek počela, ali ja ti nisam baš neka pričljiva duša koja zna pričati romane ( a MŽ nikako da nađe vremena sjesti i nešto napisati-ona bi to bolje znala )

Pričamo toliko da ne znamo stati, K. se toliko zna u nešto uživjeti da to izgovori u jednom dahu, 5 rećenica spoji u jednu i onda sam Bog ne zna kaj je htio reći. Upija sve riječi koje čuje, ponavlja ih, mada sumnjam da zna o ćemu se radi.

Noćas spava kod bake i djeda pa nam je nekako pusto . Zanimljivo je to da je kod njih bez problema nakon kupanja i večere otišao ajati, a nama svaku veće viče da mu se ne spava i nikako ga smjestiti u krevetić ( to je problem koji još nismo nikako uspjeli riješiti)

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Pusti ga neka spava sa vama, on se tek svojih mame i tate treba nauživati ( neće ti to dugo potrajati, evo moj svaki dan kaže ma suta ću spavati u svojoj sobi ). Pozdrav tvom dječaku .

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj leonessa prvotno napisa
    Pusti ga neka spava sa vama, on se tek svojih mame i tate treba nauživati ( neće ti to dugo potrajati, evo moj svaki dan kaže ma suta ću spavati u svojoj sobi ).
    vidim što me čeka! al koliko god mi ne odgovara kad me K. tresne po noći dok se okreće (a ko ringišpil je), toliko su mi predivna jutarnja buđenja i maženja.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

M. je valjda do pet godina svake noći dotapkao u naš krevet. I poslije toga, prije vrtića, odnosno škole, mora imati rundu maženja u krevetu. Meni su to dragocjeni trenuci. B., nažalost, nije mogla steći takve navike, ali se zato ja njoj uvalim ujutro i pomazim je malo kad M. ode u školu.

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kao što je napisala mamma san Jednostavno obožavam tu toplu atmosferu kod vas.
    Mi se još borimo sa nekim stvarima oko našega bebača, ali meni je uvijek bila jako velika želja posvojiti bebeača bez obzira na sve. Dok sam studirala išla sam u posjet djeci bez roditelja, čak sam jedno vrijeme bila zadužena samo za jednoga klinaca kojeg sam cijelo vrijeme posjećivala.... kao i djecu sa raznim poteškoćama....
    Mislim da u životu najgore je zlo ubiti čovjeka- smrtni grijeh, tako mislim da je najveće dobro u životu spasiti nekome život- pružiti mu dom, da se od toga ne može nešto bolje učiniti. Stoga vama svima od Heart čestitam, na tolikoj plemenitosti, mislim da veće djelo niste mogli učiniti

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj i ja ću biti tata prvotno napisa
    Noćas spava kod bake i djeda pa nam je nekako pusto .
    I mi smo se prvi put kad je Kikić prespavao kod bake osjećali prazno. S druge strane, bili smo zadovoljni jer nam je činjenica da se hoće i može odvojiti od nas, bila pokazatelj njegove sigurne privrženosti.

Prisjeća li se vaš limač svojih prijatelja iz doma?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

K. kad je došao k nama, jako malo je pričao, sada mu je riječnik puno veći, i jednom prilikom je meni i Mž pričao da se hoće igrati sa Nanom. Dugo nije nismo shvaćali o kome se radi .Mislili smo na Mamu, Baku, neku igračku :?
    Nana je za nas ostala nepoznanica. :/ . A onda je MŽ zvala K. odgajateljicu (vezano uz nešto sasvim drugo) i tako u razgovoru spomenula Nanu i teta je odmah znala da se radi o njegovoj prijateljici Morani (koju je on oslovljavao sa Nana):D :D . To je djevojčica sa kojom je on provodio dane prije nego li je došao k nama.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Sjećanja postoje i kod malih. Moj M. je imao neka sjećanja, iako je iz doma otišao kao jednogodišnja beba.

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
    Sjećanja postoje i kod malih. Moj M. je imao neka sjećanja, iako je iz doma otišao kao jednogodišnja beba.
    Ja sam sigurna da i K. ima neka sjećanja, mada je došla doma sa 3 mjeseca. Ne znam da li su "sjećanja" najtočniji naziv, ali..

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja imam u glavi sliku mame kako me premata, stavlja one gumene gaćice i govori da mi je "guza crvena kao mamuneku u zološkom vrtu". Mama tvrdi da je baka posebnim metodama svakog od nas izvukla iz pelena čim smo napunili godinu dana. To je dakle jedno jako rano sjećanje.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

i ja ću biti tata, babysoft, pahuljčica, gdje ste, šta se ne javljate? Ima li nešto novoga? Već danima vas nema na ovom topiću! Umirem od znatiželje da čujem kako je bilo na razgovoru, ako ste bili! Možda je još prerano za novosti. Bilo kako bilo, javite se da čujemo kako vam prolaze dani.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj lexy prvotno napisa
    i ja ću biti tata, babysoft, pahuljčica, gdje ste, šta se ne javljate? Ima li nešto novoga? Već danima vas nema na ovom topiću! Umirem od znatiželje da čujem kako je bilo na razgovoru, ako ste bili! Možda je još prerano za novosti. Bilo kako bilo, javite se da čujemo kako vam prolaze dani.
    mi smo bili, ali da li smo prošli, znat ćemo krajem tjedna.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

tata, puno sreće da dobijete i svoje drugo zlato. To bi i nama ostalima koji idemo za drugim anđelekom ulilo nade. Držim palčeve.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ja za sada nemam nikakvih iskustava, ali... brojim sitno do našeg prvog susreta s ljudima u Centru.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Sretno vam Makenna, javi se s detaljima kad obaviš prvi razgovor tako da čujem iz prve ruke kakva pitanja mogu očekivati.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

K. kad je došao k nama, jako malo je pričao, sada mu je riječnik puno veći, i jednom prilikom je meni i Mž pričao da se hoće igrati sa Nanom. Dugo nije nismo shvaćali o kome se radi .Mislili smo na Mamu, Baku, neku igračku :?
    Nana je za nas ostala nepoznanica. :/ . A onda je MŽ zvala K. odgajateljicu (vezano uz nešto sasvim drugo) i tako u razgovoru spomenula Nanu i teta je odmah znala da se radi o njegovoj prijateljici Morani (koju je on oslovljavao sa Nana):D :D . To je djevojčica sa kojom je on provodio dane prije nego li je došao k nama.

Sjećanja sigurno postoje, na svjesnom ili nesvjesnom nivou. Zanimalo me spominje li limač svoje prijatelje i izjavljuje li da bi ih želio vidjeti.

za limača i Nanu.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

i ja ću biti tata, babysoft, pahuljčica, gdje ste, šta se ne javljate? Ima li nešto novoga?
    mi na žalost nismo izabrani
    Babysoft, Eni_mia na dolje otvorenom topiću pišu da ni one nisu izabrane, pa se ja pitam
    Pahuljičice gdje si???

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

sorry, tata, stvarno mi je žao što niste uspjeli. držim palčeve da vas uskoro opet nazovu, a vi da se javite s :D vijestima. Puno

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

i ja ću biti tata, babysoft, pahuljčica, gdje ste, šta se ne javljate? Ima li nešto novoga?
    mi na žalost nismo izabrani

Pahuljičice gdje si???
    žao mi je, tata... Puse Limaču......

a mi još na mjestu idemo slijedeći tjedan na razgovor..........konačno.........

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

pahuljice
    molim za vas

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Pahuljičice, !

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

pahuljičice sretno ti bilo.
    ostali ne odustajte. Kako ono ide: " kad nešto stvarno i istinski želiš onda se cijeli svijet uroti da to i dobiješ" . ja zbilja vjerujem u to.
    a što se tiče rasprave o odlascima u dom, mi smo naše sunčeko upoznali u domu. moram priznati da mi je jako teško pao odlazak u dom upravo zati jer sam se bojala vidjeti svu tu djecu. prvi put nam je bilo stresno. tada smo prvi put vidjeli naše sunčeko, držali je i upijali svaki njen pogled i pokret. ali tada smo prvi put vidjeli i ostalu djecu i zapravo snimili bar otprilike u kakvim uvjetima i sa kakvim ljudima žive. moram reći da su tete koje su se brinule o mojoj curici bile sve do jedne "po mjeri" kasnije smo se više upoznali pa sam kroz priču shvatila da su to drage i vrlo emotivne, profesionalne osobe. naravno, samo ako su takve mogu uspješno raditi svoj posao. upoznali smo i neku dječicu. ma, svi su dragi i pametni. sve dalje bilo je sve teže dolaziti zato jer shvatiš da unatoč tome što su ta djeca okružena normalnim ljudima, imaju sve potrebno (materijalno) za normalan rast, nemaju ono najvažnije. znamo svi jako dobro o čemu govorim.

Gost

Početno

pahuljičice i u našim ste molitvama

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Pahuljčice

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

pahuljičice ima li novosti?
    Molimo za vas i nadamo se zajedno sa vama. Neka vam ovo bude Božić koji ćete pamtiti dovjeka.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pahuljičice

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

pahuljičice ima li novosti?
    svima i hvala vam na dobrim željama.
    Stvari stoje ovako:
    Bili smo na razgovoru, no do kraja ovog tjedna moraju obaviti razgovore sa još dva potencijalna posvojitelja.
    Obećali su nam javiti početkom slijedećeg tjedna što su odlučili i koga su izabrali...e sad treba dočekati taj drugi tjedan....
    Eto, sad se samo možemo nadati i moliti Boga da to budemo mi...

Stranica 9 od 14 PrviPrvi ... 7891011 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •