Citiraj čokolada prvotno napisa
Tata, ne možeš natjerati ljude da pišu . Neki napišu i previše, pa poslije imaju problema - susreću se s nepoznatima koji ih "prepoznaju", s poznatima koje su htjeli izbjeći i sl. Ovaj je forum jako čitan, pogledaj samo broj gostiju tijekom jutra!
Neki uopće ne žele pisati javno, samo dojave da su posvojili, da ljude ohrabre i pokažu da se nešto događa i stvari ipak pokreću.
nisam mislio nikoga natjerati da piše :shock: , ali gledano s moje strane, ljudi se jave i čekaju hoće li im tko čestitati, kad vide da ih nitko ne šljivi, odustanu. Obeshrabre se ili pomisle da nisu zanimljivi. Kažem gledano s moje strane, možda nisam u pravu, nek se slobodno javi netko tko misli/ ne misli tako.
Forum je čitan, ali svi smo pod "tajnim imenom" i ne shvaćam zašto bi se netko skrivao od nekoga, osim ako se srami , al vjerujem da takvih nema.

Citiraj čokolada prvotno napisa
Slobodno iniciraj temu koja te zanima i o kojoj bi htio raspravljati, uključit će se tko želi i može.
nisam mislio na ništa ciljano, nego mi je žao da tema pomalo "umire" , da se ljudi ne javljaju kao prije.Kad se samo sjetim onih početaka kad sam vas počeo čitati, pa kad sada to usporedim sa današnjicom :/ .