Pozdrav svima vama, velikim i malim borcima za ljubav. Inaće sam u potpomognutoj. Nažalost, za posvojenje sam prestara mm i ja napunili 38, 10 g braka, imali mogućnosti za posv, ja i volje i želje, ali mm ne (često mi se čini da nema volje i za biološko d). Nemam namjeru i volju kukati vam ovdje a čitam vas .. jer mi se sviđaju vaše priče i neki već jesu, neki budu kasnije, postali roditelji. ... Htjela sam ispričati kratku priču, kako je brat od mm i žena mu nakon 2 neuspjele trudnoče išli na posvojenje, oženili se (bez roditelja i braće-mm, samo kumovi) samo zbog posvoj, materij. super, stan svoj, godine o.k., sve super, predali papire i čekali. U međuvremenu žena zanijela, rodila, odma odustali od posvj, već se nadaju opet "svom" 2 djetetu, a ne shvačaju da bi i to neko drugo djete bilo njihovo. E takve priče mi se ne sviđaju. Odustali su od "tam nekog" i to je baš bezveze. Naravno B i D tog tateka sve pucaju od ponosa na unuka, a za mene samo propitkivaju i to mm, a ne mene, a što se čeka.., kaj ona radi... kako se ona osjeća..., ma super skačem od "veselja", komira me to .. i oprostite na smetnji ... i hvala na čitanju .. i želim vam svu sreću svjeta... da postanete roditelji. ne odustajte