-
hvala kaj ste se javile, vec dugo citam razne teme na forumu pa sam se i sama odlucila javiti.
bebicu iskljucivo dojim i to u prosjeku sva dva sata , po danu cesce , a nocu rjede. prije sam je nakon dvadesetak minuta skidala sa dojke , ali u zadnje vrijeme ona sama prekine nakon 10-15 min. uvijek gledam na ispravan polozaj i mislim da smo to savladale. puno cesce dajem ovu "kvrgavu " dojku , a ona je i od pocetka puna "jaca"- ima vise mlijeka. probala sam cak i dojenje cetveronoske-mukotrpno , i tesko zadrzavam ispravan polozaj , ali par puta smo uspjele 5 min sisanja i u tom polozaju. osim vlastitog masiranja i suprug je masirao. boli ko sam vrag, ali najgore je sto nista ne izlazi iz tog dijela prilikom masiranja. pa me to obicno obeshrabri za daljnje masiranje. mlijeko iz te dojke curi , ali pretpostavljam iz drugih kanalica , a iz ovoga ni kapi. kvrga je kompaktna i tvrda. ide od vrha dojke prema bradavici - duguljasta i u dubinu dojke. nadam se da mozete shvatiti moj opis. u zadnja dva dana vrh te kvrge na povrsini mi je malo mekaniji - mjestimice , pa me strah da se ne pocinje stvarati gnoj. pretpostavljam da je to apces ?
inace, imam osjecaj da je kvrga mrvicu manja nego sto je bila prije 10-ak dana-kad sam pocela piti antibiotike. da li je to mozda bila oteklina zbog upale koja se smanjila nakon antibiotika ili sam ju ipak uspjela malo smanjiti ? nisam sigurna.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma