-
trenutno ima 10 obroka , a od toga su 3-4 adaptirano mlijeko(80-100 ml po obroku). poceli smo s adaptiranim jer nisam imala dovoljno mlijeka u jednoj dojci , a i svako jutro moram u bolnicu na previjanje. stavljam ju na dojku sto vise kako bi povecala proizvodnju , ali valjda treba vremena. inace , ovu dojku na kojoj imam rez , izdajam i mlijeko bacam, jer mi je doktor rekao da ne smijem dojiti dok se dojka ne oporavi. mada mlijeko koje izdojim je cisto i nema gnoja ili sukrvice. mislite da bi ju mogla dojiti? rez je relativno visoko , tako da bebici ne bi smetalo , ali jos uvijek mi curi iz rane, pa mi nije zgodno.
ujedno mi se na bradavici pojavljuje nesto bijelo. da li bi to mogao biti soor? inace, dobila sam i vaginalne gljivice od silnih antibiotika koje sam pila. to trenutno mazem kremom , a ne znam sto da radim s bradavicom. to mi se pojavilo od zahvata, jer su mi gaze uglavnom prekrivale cijelu dojku pa tako i bradavicu , a bile su stalno mokre. inace, bradavica me ne boli , ali me brine to bijelo. bebica nema nikakve naslage po ustima , a i druga bradavica mi je sasvim normalna. trebala bi to rijesiti prije nego sto ju ponovo pocnem stavljati na tu dojku. kaj vi mislite?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma