-
PENCILIN!!!
kAKO SU VASE BEBE REAGIRALE NA PENCILIN?
Sutra bih moj 7-mjesecni sin trebao prvi put kreniti s pencilinom i ja sam u strahu, molim brzo se javite!!
-
Najvjerojatnije je da se neće nšta dogoditi.
Jakov je primao penicilnske antibiotike i sve je bilo ok.
A što se tiče moguće alergije , za to se nemožeš pripremit unaprijed, alergija se može dogodt i nakon prve ali i nakon već neznam koje doze mada je onda puno manje vjerojatno.
Nakon što primi penicilin , svakako ostanite kod dr. bar još jedno pol sata -sat, da ne bi došlo do event. reakcije.
-
Hvala , ali oni su rekli da ce primati inekcije.
Ja sam dr. naglasila da sam ja kao dijete imala alergijsku reakciju a na to su rekli da nema nikakve veze s njim, sto je meni naravno cudno.
-
da, nema veze što si ti imala reakciju, dijete je može ali i nemora imati.
Jasno mi je da će primat injekcije, ako je doista potrebno onda samo nastavite, i budite svakako blizu dr. poslije injekcije. To se preporuča svima koji primaju penicilin, bez obzira na dob. No najnajvjerojatnije se ništa neće dogoditi..
-
da, nema veze što si ti imala reakciju, dijete je može ali i nemora imati.
Jasno mi je da će primat injekcije, ako je doista potrebno onda samo nastavite, i budite svakako blizu dr. poslije injekcije. To se preporuča svima koji primaju penicilin, bez obzira na dob. No najnajvjerojatnije se ništa neće dogoditi..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma