Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 200

Tema: S djecom na rock koncert !?!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno S djecom na rock koncert !?!

Sto mislite o tome?

Pitao me jucer Vedran mozemo li nas dvojica (MZ bas ne voli bucniju muziku) na koncert Hladnog Piva, a i ja sam vec prije toga malko razmisljao da li da mu to predlozim obzirom da mu se svidjaju pjesme sa zadnjeg CD-a.

Kao poklonik rock i slicne muzike u dubini duse, rado bih iskoristio ovu priliku da ga malko usmjerim tim putem (radije negoli putem zabavnjaka ili ne daj boze narodnjaka - neki u vrticu pjevaju i takve ... ), no pokusavam sad razmisljati objektivno, a ne subjektivno. Dakle, sto se loseg moze desiti ako odemo zajedno na koncert (poredano po vjerojatnosti dogadjaja) ... obzirom da sam u zivotu bio na preko stotinu raznih koncerata, od ogromnih stadionskih, do onih "susjedskih" u spelunkama, od Doma Sportova do Mocvare i KSET-a, mislim da mogu relativno dobro procijeniti opasnosti.

1. Buka, duhanski dim itd - koncerti u klubovima su definitivno prebucni za djecu i tocka. Tamo ga ne bih vodio ni da svira moj najdrazi bend (Hladno Pivo to definitivno nije, cak nisam ni neki veliki obozavatelj iako su mi sasvim OK). No, ovaj koncert na Salati mi se cini kao stvoren za to - otvoreno, veliki prostor u kojem se zvuk (i duhanski dim) ipak izgubi, jos kad sjednemo negdje na rubu gledalista ...

2. Losi utjecaji - bit ce tamo i pijanih, psovat ce se (i u publici, a i sa stejdza, ima takvih izraza u tekstovima) , mozda se netko i potuce, biti ce sigurno i stage divinga ... no, svega toga (osim stage divinga )ima i svaki dan na ulici pa mislim da to, uz moje objasnjenje da to nije OK, nije neki veliki problem.

3. Problemi tipa tucnjava, stampedo itd - to je isto razlog radi kojeg ne bih nikad vodio dijete na neki koncert u klub u kojem bi bilo puno posjetilaca ... na svim tim koncertima nisam nikad iskusio neku tucnjavu u mojoj blizini, kad je izgledalo da ce biti frka maknuo sam se. Stampedo je pak teze izbjeci (bio sam na onom "famoznom" koncertu Riblje corbe u Domu sportova pred 20 i kusur godina na kojem je nastadala ona cura), no ako dodjemo rano i odemo prije kraja (to bi sigurno napravili) mislim da ne bi smjelo biti frke. Pa cak i da se desi neki pozar ili slicno mislim da se na otvorenom opet lakse izbjegne ...

4. Umor - sigurno bi bio krepan i pospan tako da vec racunam sa nosenjem na ramenu do auta i mogucim odlaskom na pola koncerta ... no, kao sto rekoh, HP mi nije toliko vazan da bih sad forsirao ostanak .

Kaj vi mislite? Jel netko vec bio s klincima na kakvom koncertU? Kak je bilo? Koliko su bili stari?

(da budem precizan, Vedran je vec bio na jednom koncertu, sa 6 mjeseci, no radilo se o jednom jazzy brass bendu u dvorani u Becu u kojoj se sjedilo tako da tu nije bilo nikakve frke i on je cijeli koncert prespavao u kolicima )

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

vodi ga

to će mu biti doživljaj

tak je i mene moja mama vodila

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Kad počinje koncert i koliko očekuješ da traje?

Na tvom mjestu, ja bih ga vodila sa sobom. Zanima ga, tebi to zanimanje odgovara - podrži ga. Ako se pojave problemi, objektivni ili subjektivni, lijepo odite doma. U svakom slučaju Vedranu će biti značajna stvar da si ga htio povesti sa sobom.

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja bi ga vodila
    vodila bi i moju L. da je zainteresirana za neku humanu mjuzu
    moji su mene vodali na sve zive koncerte kad sam bila klinka

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja bi ga sigurno vodila ( nadam se da će moj izrazit sličnu želju kad dođe za to vrijeme.. )

Mi smo našeg vodili na R.E.M. u Dom sportova dva dana prije termina, a zapravo tjedan prije rođenja.. ja nisam mogla odolit..mada mi nije bilo svejedno..
    I dan danas se zezamo da je glasan od rođenja jer smo ga sredili u trbuhu..

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja bi ga vodila,ne morate biti do kraja, možeš ocijeniti kakva je situacija i da li je sve pod kontrolom. Nek se malo izgušta , bit će presretan , zamisli kad kaže prijateljima da je bio s tatom na pravom koncertu !!

I sam kažeš da je na otvorenom,a to je već veliki plus,a što se tiče pijanih i psovanja, a to može vidjeti i u parku , zar ne ?

A o tučnjavi i stampedu nemoj ni misliti jer ga onda nikada nigdje nećeš odvesti !

Ma vodi ga,uživat će u muškom izlasku !!!

I ako odete javi kako je bilo !

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I ja bih ga definitivno vodila.
    Kad je već tako, traktorka, tatek, a da pozovemo Hladno pivo na Zaglav?

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja bi ga vodila - pogotovo zato jer ZELI ici

buka, duhanski dim i losi utjecaji su dio rokenrola - mislim da je to skroz neodvojivo i ide jedno s drugim

mislim, ne znam kaj zapravo oces - da hladno pivo ima koncert u lisinskom???

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

obavezno ga vodi, odličan koncert :D

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa
    Kad je već tako, traktorka, tatek, a da pozovemo Hladno pivo na Zaglav?
    O da,to bi bilo suuuper,iako bi za naše mlađe bili bolji Klinci s ribnjaka ili slično !!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja bih se jedino bojala buke, bila sam daaavno na nekom koncertu u Domu Sportova (Stranglersi? Godfathersi? moj zakrečeni mozak ne može iskopati informaciju) gdje su bili ljudi s klincem koji je doslovno teturao od buke i vibracija iz zvučnika. Prostor na Šalati ne poznam, ali ako ti se čini da ćete se moći maknuti dovoljno daleko da nije prebučno, go ahead i javi kak je bilo...

(btw kod nas je doma hit ono "u našem su kvartu svi luzeri u startu )

Inače je meni razina buke na dječjim predstavama kao što je npr. samoborski fašnik iznad granice podnošljivosti i svi me čudno gledaju :?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Obavezno ga odvedi. I nemoj imati loše mišljenje o publici (tipa tučmnjave i psovke) samo zato što slušaju Hladno pivo. Ja i MM smo bili prije mjesec dana na onom prvom koncertu u tvornici. Na ulazu se djelilo besplatno pivo i ostalo ga je hrpe, nije se popilo. Publika je bila kulturna totalno, nitko se nije tukao ni ništa slično i baš je bilo ok.
    Moja šogorica i šogor inače stalno vode svojeg sina koji je 98 godište u Zg na koncerte i on se tomu jako veseli. Mislim da bi bilo glupo uskratiti mu to. On isto ima želju ići na Hladno pivo i mislim da ga budu vodili. Inače ide rano spavati zbog škole i hrpe dodatnih aktivnosti, ali koncerte uvijek izdrži. Isto tak, bili smo ovaj vikend na svatovima i mama i tata s mu seku vodili doma, a on je ostao do tri. Dok se tulumari onda on to odradi kak treba.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Mukica prvotno napisa
    mislim, ne znam kaj zapravo oces - da hladno pivo ima koncert u lisinskom???

Ma, ja sam vec vise manje odlucio da cu ga voditi ...

Vec sam jednom razmisljao da ga povedem, na koncert Figli di madre ignota u Mocvaru, oni su mu isto fora, no tam je ipak stiska (nisam ocekivao da ce tooooliko ljudi doci na taj koncert), puno dima, veeelika buka, a i rizik nekakve šore nije sasvim zanemariv tako da mu to na kraju nisam ni predlagao.

BTW, moram reci da nisam ocekivao toliko potporu!
    Mislio sam da ce sigurno naci nekoliko kriticara - ovo dokazuje da niste zaboravili svoje dane mladosti.

Da, mislim da ce koncert poceti u 20h (navodno HP zaista vodi racuna da koncerti pocnu na vrijeme) i trebao bi trajati do negdje 22:30 ili eventualno 23h.
    I da, u petak je, 25.05., Salata. (od tamo mi je ostao u sjecanju fenomenalan koncert koji je odrzao Manu Chau :D )

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uopce nisam ni citala prvi post do kraja, totalno su mi nebitni za i protiv razlozi...

zasto?

zato jer smo mi bili na koncertu pocetkom kolovoza 2002.

zucchero u areni.

u prvom redu do stagea - mm, ida (rodjena u listopadu '99.), ja i noa u stomaku - rodjen 28. kolovoza 2002.

prekrasan dozivljaj. inace smo naviknuti na buku (a bogami i mi imamo jedno dvoje djece s "uredjenim" sluhom i "nagluho" ), ida je bila oooooduuuusevljena, svima je danima pricala da je njen prijatelj zucchero svirao i ona je plesala u areni, a navecer kad smo se vracali s koncerta nagovarala me da ga pozovemo da dodje prespavati kod nas jer je prekasno

zelim vam dobar provod

ps. mm-u zao sto je nije vodio na koncert bijelog dugmeta u zagreb, ali ipak je putovao nadaleko, i nije znao kako ce izgledati, bilo mu bed ako ne bi bilo prikladno za nju... kad god se sjeti koncerta - psuje i bestemija da zasto nije i idu odveo sa sobom (jako su joj bd dragi )

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

MM i ja idemo. Jedino ako šogor neće voditi nećaka, onda mu ja prepuštam mjesto da ide ujom. Tak smo se nekaj dogovarali pa bumo vidli.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja bih ga vodila budući da on to sam želi i zna kakva ga glazba tamo očekuje. Ako primijetiš da ne može izdržati ili da nije primjerena atomsfera lako izađeš.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Salata je skroz ok za to, ali gledaj da na izlasku ne zapnete u guzvi (pogotovo ako cete biti do kraja) - uski su prolazi i stepenice. Najbolje bi ti bilo uvaliti se u onaj gore kafic.
    Osobno, ja bih radije cekala neku grupnu svirku na otvorenom. Stize ljeto, mozda ce uskoro biti neki festival - Dugave, Jarun?

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa
    (od tamo mi je ostao u sjecanju fenomenalan koncert koji je odrzao Manu Chau :D )
    koncert nad koncertima, sva sam se naježila pri spomenu

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vodi ga. ja bi vodila iana da nema samo 3,5. vjerojatno budem druge godine

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj lonni prvotno napisa
    Salata je skroz ok za to, ali gledaj da na izlasku ne zapnete u guzvi (pogotovo ako cete biti do kraja) - uski su prolazi i stepenice. Najbolje bi ti bilo uvaliti se u onaj gore kafic.
    Osobno, ja bih radije cekala neku grupnu svirku na otvorenom. Stize ljeto, mozda ce uskoro biti neki festival - Dugave, Jarun?
    Ja bih izašla prije kraja, prije nego svi navale.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vodi ga! :D

ja jedva čekam da K. dovoljno poraste za odlazak na neki koncert.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi nismo izlazili prije kraja, cekali smo da svi izadju

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Sun prvotno napisa
    (od tamo mi je ostao u sjecanju fenomenalan koncert koji je odrzao Manu Chau :D )
    koncert nad koncertima, sva sam se naježila pri spomenu
    Ja se sad jezim kad se sjetim ... :D

Mislim da cemo izaci prije kraja, sigurno ce i on biti mrtav umoran ...

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

piše da koncert počinje u 19h.
    vodi ga!

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja bih ga vodila. Ako bude umoran, lako odete doma.

M je bila u trbuhu kad je bila na prvom koncertu Gibonnija, pa opet na Gibonnija u prvom redu na tatinim ramenima s 2,5 godine. Gibo joj je čak i pjevao, očarao se ditetom.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi mislava vodimo u solin na etno festival , uglavnom bi zaspao nakon nekog vremena
    meni je super tamo, jer je na otvorenom a bude i jos djece koja plesu ispred bine...
    medjutim etno festival je poseban sto je publika dosta kulturna, glazba nije preglasna i ambijent jeodlican...

za hladno pivo, ako bas zeli, povedi ga, ako mu dossadi, uvijek mozete izaci...

ah, bas mi fali jedan dobar rock koncerti, veceras su gotham project u splitu na rivi a ja jos godinu dvije mogu zaboraviti na to dok jelena ne bude bar malo veca a koncerti budu pocinjali ranije ...
    a onda...

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

jel itko rekao "ne vodi ga"? il to (opet) ja moram uciniti? 8)

salim se, uzivajte

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Tatek obavezno ga vodi! Bit ce mu poseban dozivljaj!

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I ja glasam "za" i blago tebi sto hoce da ide. Uzivajte!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

vodi ga slobodno, nije hp sto je nekad davno bilo...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi bili na HP zimus na Fašniku. Živjeli su za to tjedan dana. Lukas je zaspao prije nego je koncert počeo i nije se probudio do drugog jutra. Adrian je jedva dočekao prvu pjesmu i onda je rekao da želi doma. Na putu kući je rekao "Mama mi smo ti još mali za rock"

Već smo prije skužili, da njega full smeta kad je jak bas, on sam kaže da mu srce onda jako lupa. Ne znam zašto je to tako.

Mi smo zeznuli što nismo taj dan pokušali odraditi popodnevni odmor i broj dva mislim da je puno bolja opcija open air nego šator. Inače nedoličnog ponašanja nije bilo ni u tragovima, ni psovanja ni sl, to se ne moraš bojati. Svi su ih gledali sa simpatijama.

Uživajte

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

:D I naravno glasam za vodi ga!I to pod obavezno!
    Pa sto se lose moze dogoditi osim da shvati da mu se ne svidja rock
    A sad ozbiljno.Vidim da si uistinu odvagnuo za i protiv,da si sve prokalkuirao i da si svjestan svih utjecaja na dijete...Pa onda zasto ne?Ako si na nekom udaljenom mjestu od stagea (ali ipak da se sve vidi i CUJE!!!) mozes svom Vedranu pokazat sto je u redu a sto ne,kako se ponasati,a ako mu se prispava ili bude (nedajboze,hehe) dosadno onda lagano ic kucici....
    Ja zaista,kao veliki poklonik rocka cu svoje dijete voditi na takva dogadjanja, kada dodje vrijeme za to, tek toliko da vidi sta je prava stvar i da se ugleda na mamu hehe...
    Nemoj misliti previse

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj lucky day prvotno napisa
    S ovim se u potpunosti slažem

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa

Sad je taman prikladno za rockere uzrasta 6-9 godina ...

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa

Sad je taman prikladno za rockere uzrasta 6-9 godina ...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Viki išao pred 2 godine na Edu Maajku, sad ga vodimo na RHCP!
    Živjela sva muzika koju ne sklada Huljić!!!!

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jedan od najboljih koncerata na kojima sam bila :D
    ja bi ga definitivno vodila na koncert, i da je mladji.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj vikiikatja prvotno napisa
    Viki išao pred 2 godine na Edu Maajku, sad ga vodimo na RHCP!
    Živjela sva muzika koju ne sklada Huljić!!!!
    X
    kahm, kad i gdje ce biti rhcp? ak je na otvorenom, javlja mi se ideja...

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Prekjučer sam drukala MM-a da nas troje odemo u Inđiju na RHCP (navodno su karte rasprodane pa nam ostaje Italija, a nešto se šuška da bi u 8. mjesecu mogli biti na Grobniku ili u Celju), ali je rekao - što ako se AA rasplače i hoće van čim krene muzika? A mi proputovali boktepitajkoliko sati i platili boktepitajkoliko eura...

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Prekjučer sam drukala MM-a da nas troje odemo u Inđiju na RHCP (navodno su karte rasprodane pa nam ostaje Italija, a nešto se šuška da bi u 8. mjesecu mogli biti na Grobniku ili u Celju), ali je rekao - što ako se AA rasplače i hoće van čim krene muzika? A mi proputovali boktepitajkoliko sati i platili boktepitajkoliko eura...

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj prvi koncert - Riblja Corba. Sest godina. Ja s tatom i njegovim frendovima.
    Zaljubila se bila smrtno u Bajagu.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Mi idemo s dvogodišnjakinjom na taj koncert u Rijeci!!!! Obavezno idi ))

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Mi idemo s dvogodišnjakinjom na taj koncert u Rijeci!!!! Obavezno idi ))

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Koncert RHCP je u Inđiji ( to je negdje pored Beograda ), na otvorenom, 26.06.
    Ubila sam se dok smo pronašli karte jer su odavno rasprodane i koštale su 35 eura.
    Ja sam vodila nećakinju kad je imala 6 godina na Rolling Stonese i čitavu silu raznih koncerata u godinama koje su nailazile. Slabo se sjeća, ali sad opako brije na urbanu muziku zbog čega sam užasno happy.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

još jedan glas za :D
    i pitanj: a da li mogu voditi jednomjesečno dijete na HP?ili je to ipak malo preveč...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj anki prvotno napisa
    i pitanj: a da li mogu voditi jednomjesečno dijete na HP?ili je to ipak malo preveč...
    ah, moooram: mozda ne ovo jednomjesecno dijete al ono slijedece 8ak ga bude) za par godina - jer tad ce HP vjerojatno svirati u lisinskom i koncert ce poceti u 16:00...

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I još jedan glas za :D

Ja ne mogu dočekati da mališa naraste za takve stvari.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

svi koji mislite ic na koncert hpa na salati 25.5. hitro po karte jerbo ce ih nestat kroz 3-4 dana. pouzdano.

ruby avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Vodi ga, vodi ga :D !!

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Alamama prvotno napisa
    Već smo prije skužili, da njega full smeta kad je jak bas, on sam kaže da mu srce onda jako lupa. Ne znam zašto je to tako.
    Svaka frekvencija odgovara određenom dijelu tijela. Upravo zato pjevači vizualiziraju određenu visinu tona u određenom području tijela.
    A bas, posebice onaj od 60Hz vibrira upravo u prsima!

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •