tatek, vidimo se![]()
tatek, šta još čekaš? vodi dijete prije nego on tebe počne voditi na koncerte![]()
rhcp ne mogu prežaliti ali mi je inđija ipak malo daleko. lada se sasvim dobro raspamećuje slušajući ih u auti. mi se spremamo na placebo i queens of the stone age (radar fest) na stadionu hrv. dragovoljca u sigetu (lipanj). koncert počinje poslijepodne, a mi ostajemo dok izdržimo.
loših utjecaja te vrste uopće se ne bojim. kad samo pobrojim kolikima sam ja bila izložena, ...a i ti vidim, pa te imamo rad![]()
Karte su nam v žepu! :Dsasa prvotno napisa
Tatek tebi i Vedranu želim dobar provod i za sva nas koji ne mogu na koncert !!!!! Vjerujem da će biti super :D
free bird second hand cd shop, tratinska!ninochka prvotno napisa
jedva čekam kad moja haharica bude malo veća... sam ćemo po open airovima brijat
iako mi se nekak čini da više voli elektroniku neg rock... ma može oboje 8)
Mene je tata vodio po klupskim koncertima....mislim da je utjecao na moju senzibiliziranost spram glezbe....uvijek me je podržavao.... u "grunge" fazi sa 15 godina me je vozio na rock koncerte....Išla sam na tadašnje Majke, Hladno pivo.... iako je radio noćne smjene čekao bi me u autu do kasnih noćnih sati i vozio doma....
poslije me je puštao na koncerte diljem kugle zemaljske....razvila sam snažan osjećaj za glazbu...
dok sam bila trudna s Nilom išla sam na "zatvorene" dark death metal koncerte finaca, šveđana....
U Dubrovniku, na žalost, nemamo izbora i nemamo koncerata na otvorenom inače bih išla s Nilom bez problema....ona, poput mene, jako voli glazbu....
Imamo frendicu koja živi u Goi (Indija) i koja je tamo suosnivačica (zajedno bila s pokojnim sinom od Šeksa) trance party-ja...i govori kako tamo majke DJ-ice bez problema sviraju i istodobne doje svoju djecu....djeca opuštena totalno jer su navikla na taj zvuk, na tu vibru još u stomčiću.....
Bili smo! 8)
Bilo je dobro, i Vedranu i meni, atmosfera dobra, bilo je nekoliko klinaca i manjih od Vedrana, a uyrasta do 10 godina smo vidjeli barem 40-50, cijele obitelji.
Guba.![]()
Nije mu smetala ni buka (ton nije bio prejak), niti bilo sto drugo, popili smo bistru, pojeli kokice ...
U stvari jedini trenutak koji mi se nije bas svidio je bio je na samom nasem ulasku kad je pregrupa (pjevacica jarko plave tj. modre kose) zapjevala na sav glas "Ja se jeb** bez kur**", no ostali im tekstovi ipak nisu bili bas tako radikalni i neprimjereni djeci.![]()
Otisli smo nesto prije kraja, njemu se prispavalo, a i culi smo njegovu najdrazu "nije sve tako sivo ...".
Tatek-baš mi je drago da ste bili i da je Vedran zadovoljan !!
Hm,da,riječi pjesme su ipak too much,ali eto ,to je očito danas ,nažalost normalna pojava....
Jel Vedran komentirao pjesmu ili si mu začepio uši dok je trajala pjesma![]()
Mislim da nije zamijetio inkriminirani stih.traktorka prvotno napisa
![]()
Ili je jako kulturan pa se pravio da ne čuje ??![]()
sram te bilo, tatek - ti si jedan najobicniji neotac!![]()
al bas si sad mislim - meni je skoro pa jednako sick :
' im a barbie girl in a barbie woorld,
it's fantastic, made of (ili tak nesto) plastic.' :bljuc:
vidjeli smo vas, a i ostalu dječicu, i svi su se super držali. a mali panker s pozornice mi je bio presladak![]()
A kaj se nista javili ak ste nas vec vidjeli?klmama prvotno napisa
![]()
aj da se ja nadovezem.....o ovome razmisljam vec dugo, dugo pa da vidim KAD s djetetom na rock koncert?
prije neg se L. rodila MM i ja smo stalno bili okolo po svirkama, obozavala sam koncerte i jako mi fale. previse dobrih koncerata je bilo a ja ih propustila. o festivalima da ne govorim.
kako vidim koliko L. ludi kad cuje muziku (mala je rockerica, a smijali su mi se u bolnici kad je moj trbuh imao jednu slusalicu a moje uho drugu) san mi je da idemo svi skupa.
i propustala sam i dane zaprodja i ostale dane u NZG koji imaju na otvorenom koncerte jer me uvijek bilo nekako frka da neko nenamjerno ne naudi L. a i decibeli![]()
posto je tatekov Vedran vec veeeliki njega ne uzimam u obzir![]()
prije mj. dana je na bocarskom bio humanitaran koncert i ja sam podojila L. i u pol 8 bila sa curama tamo. iznenadilo me koliko je djece bilo! i ostali su skoro do kraja (zavrsilo je iza 11).
kad sam vidjela mamu, tatu i klinca/klincezu na ramenima kako svi zajedno skacu rekoh sebi "ocem ja to!"
jest da je bilo zadimljeno, ali uvijek odozada ima vise zraka, manje guzve i sve...ali meni je zujalo u usima, kako na djecu to djeluje?
a svoju ljubomoru koju osjecam prema tateku necu ni spominjati jer kad sam konacno sve izorganizirala, nije vise bilo karata.
anita, strucnjaku, decibeli?![]()
Meni je uvijek žalosno kada vidim malenu djecu i bebe na zagušljivim mjestima sa glasnom muzikom, bez obzira da li bio koncert ili je u pitanju jedan od onih klubova gdje nitko nikoga ne čuje od buke. Razumijem da roditelji nekada nemaju kome ostaviti klince, ali uvijek se može napraviti neki kompromis, koncert na otvorenom ili sl. Kada su već djeca školske dobi, kao tatekov Vedran, može ga se ponekad odvesti i na rock koncert, kada je u pitanju njegov omiljeni bend, ali opet ne prečesto...
I, da, zaboravila sam reći da sam pročitala da za nije dobro kada trudnice stavljaju slušalice sa glazbom na trbuh, bebe su unutra naučene na ublažene zvukove, a to im predstavlja šok, jer glazba iz slušalice prislonjene na trbuh unutra jako odzvanja. Zato je bolje normalno slušati glazbu, dijete je isto čuje...
ja sam lezala trudnocu u bolnici, nisam je mogla "normalno slusati" a slusalice o kojim govorim su one male iz kojih jedva nesto vibrira.
nisam bas toliko bedasta. a ona bi mi fino dala do znanja sta ju smeta- npr. svakodnevni ctg- tu se neugodno ritala i bjezala od sonde. na muziku, kao i na tatin glas je reagirala upravo suprotno![]()
zaboravih napisati da sto se tice dima nema rigoroznijih od bivskih pusaca![]()
i moji starci nisu cekali do moje skolske dobi, s 5 god. sam bila na balasevicu, legendarnoj tekmi dinamo-partizan (sta's stari nije imao sina) docecima NG i imam predivna sjecanja
![]()
Tek sada ovovidim![]()
I mi smo bili, ali kad je bio u Puli koncert i Daniel je bio više nego oduševljen. Prije koncerta smo bili na šišanju (slučajno se potrefilo isti dan) i kad je rekao frizerki (cura od 20-ak godina) da ide na koncert ona mu je napravila ludu frizuru. Stavila mu je nekakvu crvenu boju i napravila irokezuOn je inaće svijetle puti i svijetle kose pa si možete misliti kako je to bilo efektno.
Na ulazu smo kupili majicu i ja kulturno sjela na tribinu. Onu predgrupu bolje preskočiti jer je stvarno bilo katastrofalno, ali kad je Mile počeo pjevati, Daniel mene pogleda i kaže "mislič cijeli koncert ovdje sjediti? Diži dupe i idemo dole divljati! "Tamo smo sreli još nekoliko poznanika koji su ga kao štafetu prenosili sa ramena na rame. Bio je glavna atrakcija. Dobio je trzalicu, Mile ga je nekoliko puta potapšao i poslije koncerta su se slikali zajedno.
Nemoram ni napomenuti da kako je sjeo u auto zaspao je ko klada![]()
Uglavnom, prekrasno iskustvoi svaka čast dečkima iz grupe.
eto, starija curka(7g.) neki dan bila s tatom na pipsima, ja s mlađom ostala doma.
i dolaze oni oko pol 11 na večer doma :shock: , a ja njima: "di ste do sada"![]()
pitam je kako je bilo, a ona: "grozno dobro" 8)
eto, prvi rock koncert, žrtvovali smo i zadimljnost ovaj put.
a s obzirom da je i veliki fun svadbasa i jinxa, vjerojatno ćemo kolektivno kad budu opet svirali.
ih, šta ta djeca brzo rastu...
bdw, onaj manu chao prije par godina na šalati je stvarno bio zakon.
Za par dana (01.11) je Manu Chao u Becu, u Stadthalle ... nije da nisam razmisljao ...mamma Juanita prvotno napisa
![]()
Al' doci ce on opet i u Zagreb, siguran sam!
ma ne može se u tome Beč mjerit sa Zagrebom, no way...
nego, krivo sam napisala, izlazak im je trajao do pola 12 (ne pol 11)
uuuuuuu pravi izlazak!!!
(sve koncerte van ZGa necu uopce komentirati...pravit cu se ko da ih nisam vidjela...aha...vidjela sta?)
nda, možda sam trebala napisati da dvoje čeka priliku, a dvoje će svoju priliku pričekati još neko vrijeme.
![]()
to si ja mislim...ak ce se cekad do skole, cekat ce se i do srednje da svi zajedno idemo (nama je zelja troje djece a tek nas je troje)
aha...zaboravi da ćeš, kada ti djeca budu u srednjoj, igdje moći ići s njima....leonisa prvotno napisa
![]()
![]()
da, zato i umirem od smijeha![]()
nema veze....do tada idem u 12mj. u dom sportova, MM cuva Leu, a ja imam rijunion sa svojim babama![]()
da se nadovezem na svoj prvi post na ovoj temi...
1. kolovoza ove godine zucchero je opet svirao u areni.
bili smo: mm, ida i ja - i ami u stomaku
ami se rodila 3. kolovoza![]()
nismo ni pomisljali na sjedala, stajali smo (da stajali - skakali, plesali i uzivali) niti deset metara od stagea - odmah iza guzve... ovaj put se ipak nisam gurala do pred sam stage, bila sam malo blize terminu nego prosli put![]()
![]()
litala![]()
ma predivno!!!
a vjerujem da je svima 4 bilo predivno!!!![]()
je, bilo je, al sam ja ipak svecano obecala da necu vise na koncertima biti "u terminu"![]()
![]()
a zamisli da je zucchero bio kum![]()
Ma ja bih i Kseniju vodila iako ima samo 16 mj. Da vidite samo kako skače uz Peperse!
Vodi obavezno!
Mi još uvijek nismo vodili Filipa na koncert, a niti nećemo tako skoro jer on iako jako voli muziku (posebno RHCP) mrzi buku, gužvu, dim i dugi boravak na jednom mjestu. Mislim da bi nas izludio. Malo zavidim vama koji možete djecu voditi na koncerte. MM i ja smo od kada se on rodio samo jednom išli zajedno na koncert i to na Steve Vai-a prije dvije godine.
pa to je prednost arene - nema dima, od guzve se mozes odmaknut, ne moras bit na jednom mjestu - dok napravis krug po areni - ode desetak i vise minuta...
jedino od buke ne mos pobjec![]()
Mislim da je za klince velika prednost open air koncerata - buka je ipak manja, duhanski dim se ipak brze razidje, a obicno se moze i pobjeci u neki mirniji kutak ako klincima dojadi ... U vecini dvorana je tesko zamisliti ista od toga i cesto preglasna buka, vrucina i gusti dim kvare ugodjaj koncerta i nama odraslim smrtnicima ...
(sjecam se jednog koncerta CARTER UNSTOPPABLE SEX MACHINE u Becu u jednom klubu velicine Kulusica ... buka je bila takva da su me usi boljele jos 3 dana kasnije ... a na FIGLI DI MADRE IGNOTA u Mocvari je u dvorani bilo minimalno 35 stupnjeva,a vani, nakon koncerta, me docekalo -10 )
je, open air koncerti su pogodniji za klince.
malo ću se pohvaliti (i malo vaditi mast ovima koji to još ne mogu)
da sam zahvaljujući baka servisu prilično "aktivna" po koncertima.
ali to je valjda i zato što i mm i ja stvarno volimo ići na koncerte.
Bas ti zavidiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm ....mamma Juanita prvotno napisa
Hej, danas sam vidjela jednog interesantnog malca s tatom...mali je nosio zelenu rokericu i imao savršeno dobru irokezu...prekrasno mu je stajala i bila je baš ona "prava"...(izgleda da je imao jako dobru i gustu kosu pa mu irokeza pravilno "strši")...ono, klinjo jedno 6-7 godina, a tata ga drži za ruku i ima neke tegle na očima i vidi mu se na faci da mu je "podne" i da mu je dosta svega...(valjda si nije mislio da će imati tako opičenog klinca)....![]()
ok, okrecem ti i drugi bok da i iz njega izvadis mastmamma Juanita prvotno napisa
![]()
nama baka servis moze jedino funkcionirati navecer a tada ne moze jer se L. zahvaljujuci susjedima koji svaku noc u 12-pol 1 nasilncki spustaju rolete- budi.
trebalo je 3 tjedna na moru odvikavanja.
racunam na sazrijevanje i dublji san.
jos uvijek pamtim pixiese, zadnji koncert na kojem smo bili MM i ja skupa.
Mi smo isto slabi sa koncertima - MZ i ja smo zajedno bili zadnji put bas na Manu Chau prije x godina, a moj zadnji je bilo to Hladno pivo sa Vedranom ovo proljece.![]()
:shock: :shock:tatek prvotno napisa
ne...ne zelim to.....![]()
isuse...koliko ono...5 godina?
hm, da, tu negdje ...leonisa prvotno napisa
![]()
opaska, MZ nije bas toliko zagrijana za koncerte kao ja tako da radiej gledaj moj 'last entry', prije 4-5 mjeseci.