-
Rodila se Jana, Mia isto ...
Baš sam namjerno ovako nazvala topic. Rodila nam sa Jana i Mia se rodila ponovo. U sasvim drugo dijete. Postala je ljuta, uvrijeđena kada je se upozori na nešto, ne surađuje ali ni malo, ni nakon 25 000 puta izrečene molbe, koja postane jasna naredba ( obuci šlape!). Spava s nama i mlati nogama kao i uvijek ali kad je se zamoli da pripazi ona opet mlatne al još jače...
Janu ljubi, stalno, jako je voli, slatka joj je, kad smo u šetnji ona gura kolica, to je sve pet.
No zanima me kako su se vaši klinci ponašali? Znam da je sve to sad razdoblje prilagodbe i ja je kužim. Primjetila sam da dok joj objašnjavam kao i prije zašto nešto ne treba raditi da me gleda i ne doživljava. Čeka da odpričam i opet po svom.
Jutros sam viknula na nju nakon ne znam ni koliko puta rečenog da obuće cipele i tek je onda poslušala. Pa sam je pitala jer joj se sviđa kad vičem? Naravno da je rakla ne, a ja rekoh pa ni meni se ne sviđa, hajde da onda poslušaš kad ti nešto kažem...
Može, rekla je. Vjerujem da je imala najbolju namjeru da to i učini no zanima me kada...
Malo se jadam, ne osuđujem je. Ipak je djete koje se svemu uči. Ja sam uzbuđena u vezi Jane gdje neće ona...
-
Jučer mi je neki deda, valjda da me utješi :?, ispričao priču kako je jedan dječak svog novorođenog brata stavio u vešmašinu!!!:shock:
Pitam se ja gdje je mama bila? A bome da mi takve signale djete šalje dobro bi se zabrinula.
BTW Podižem, vidim da mi se izgubio post.
-
Razlika im je slična kao kod mojih curica.
Kod nas su prvih par mjeseci prolazili idilično, problemi su izraženiji sad kad je mala seka postala zahtjevnija.
(Primjer sa šlapama je kod nas isti.)
Ne znam ni sama pravi recept, ali kod nas ipak pomaže povećana pažnja dok seku čuva netko drugi ili igranje tako da obje sudjeluju.
Uvjeravanje i razgovaranje izazivaju neki nama do sada nepoznati prkos, bolje pali da plešemo, crtamo ili glumimo i tako napunimo baterije..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma