Kak dajete klincima onim iznad 10 godina lijekove u tabletama, moj nikak ne mre progurtat recimo Silapen od 1000 nećega.
Kak dajete klincima onim iznad 10 godina lijekove u tabletama, moj nikak ne mre progurtat recimo Silapen od 1000 nećega.
Moji nisu trebali tak nekaj, ali ja se sjecam da je mama meni drobila komprimirane tablete (pretrgla na pol i onda zdrobila izmedju 2 zlice) pa onda prah u usta i s puno tekucine - gulp u jednoj ili dvije ture. Ne znam da li je to dobar savjet, to je samo moje iskustvo.
Inace, moj stariji uopce ne moze antibiotike na usta (zbog osjetljivih crijeva) i ako treba silapen, idemo na injekcije. Pitaj pedijatra.
silapen i ja jedva progutam. :/
ma ja sam se tog nagutala,tak da se čudim da njemu to tak loše hoda, i njemu mrvimo
moj od 13 godina guta silapen u komadu, uostalom i veći je od mene i preporodio se otkada ne pije sirupe. Mislim da je silapen najveći, sve ostale tablete su nam bile manje. Bitno je naučiti ga da prvo popije vode da mu nisu suha usta, onda tabletu na jezik i preko njego puuno vode ... najfuj mi je kad se podrigne nakon silapena.
ja sebi silapen lomim na pola