Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 50 of 146

Thread: Dražesni pupoljci proljetni 2006. (3. dio)

Evo i par riječi od nas...
    Jesmo vam falili? Nekako odkad radim ne stignem visiti ovdje.

I da vas zašpotam, nitko još nije našoj proljetnici Petri čestitao rođendan. Znam da je mama AMM jako malo pisala, ali ipak je to naša proljetnica... i moja susjedica

Mi smo vam živi, zdravi, veliki...

71 cm, 8560 g, vadili smo željezo i super smo- objema je super krvna slika... Doktorica nas pohvalila, veli s čim god da ih to hranim da je super. Naravno to što god se odnosi na kuhano povrće i dojenje

I malo smo se ipak cijepili, nije rekla ni a.
    Legla na trbuh, podlaktila se, kao da na plaži gleda komade i razgledava cura. Sestra pikne, a ona i dalje razgledava kao da ništa nije bilo...

Nisam vas baš stigla čitati, puse svima...
    Anita nisi ti ništa velika kukalica, ja sam bila velika kukalica...

Nekad kad gledam unatrag toliko toga mi se izdogađalo, ne znam kako sam uopće to sve proživjela.
    I Mia moj mali borac što je svašta proživjela, od prvoga dana... Srećom na kraju je ipak živo i zdravo dijete... ove sitne virozice i sl. koje su nas gnjavile cijelu zimu ne računam...

Nego ono kak su mi rekli pa vanmaternična, pa prazan mjehurić, pa zaostaje u razvoju, pa ona bolnica i motoričko zaostajanje... a ne znam jesam li ikad spominjala da kod guze ima malo nešto što je skoro bila spina bifida, ali se valjda u zadnji čas ipak zatvorila...

Uh, neću ni razmišljati o tome svemu. Trenutno mi vlada proljeće i ne želim ga pokvariti. Odoh zato prije nego počnem kukati i prisjećati se ne tako davne prošlosti...

Osoblje foruma leonisa's Avatar

mina pusa tebi i curama!

mi smo se veceras sami digli na noge!!!! :D :D :D
    na krevetu, preko mamine guze (slon poza, kako je zovu) i to 2 puta!! jest da je onda bio problem stajati bez oslonca pa bas i nismo ali to je za nas veliki pomak!!!!

pogotovo jer me muci AS! em jos nemamo 9kg em se samostalno ne ustajemo, a tjeme je lagano do vrha!

Tiwi's Avatar

Lea :D super - to je fakat veliko postignuce.

Mina nemoj uopce razmisljati o tim stvarima. Uostalom, da bi covjek mogao zivjeti za buducnost mora ostaviti proslost iza sebe. Vidis, imas dvije prekrasne curice i zivot je zapravo lijep

Ja krepana, ali zadovoljna. Docekala sam konacno majstore, kasno navecer, vec je Patrik trljao oci i spavalo mu se (koka moja mala ide spavat vec u 8 ) Ali bilo mu je fora i zabavno sve kaj se dogadja (osim busilice, sav se tresao i stiskao meni u slingu, no kratko je trajalo). Kuhinjski elementi su u zraku -konacno. Ves masina spojena (fala bogu, jer se vec bojim otvorit kantu s pelenama, bit ce da cu ovaj put okinut pranje na 70 stupnjeva). Trebam sloziti stol, izbusit karnise, jednu i dokupiti, pa onda neke zavjese sarene tj u boji, pa svasta nesto. A najvise zelim napraviti nekoliko lijepih Patrkovih fotki, onako velikih, nor crno bijela varijanta i staviti ih u one jednostavne staklene okvire i na zid. Ma sto ideja, sto zelja a nekaj bude od svega. E da, i onaj cupavi tepih si zelim vec sto godina, pa mi je MM becal poslije mora kupiti (crni).

I najsmjesnije, odlaze decki, mi ih ispracamo i kak sam se okrenula nespretno, odgurnula stolac i punkula po ogledalu koje je palo i razbilo se. Decki me gledau prestravljeno a ja njima mrtva hladna velim kak nema veze - ionako je bilo ruzno

odoh sad u krpice jer radim ujutro..

Tiwi legendo!!! jedva cekam fotke stana (i Patrikove koje ce na zid!)

ja sve cekam kad cu napraviti Leine ala Marilynini Printevi od A. Worhola...jednom....

Dia's Avatar

leonisa ti imas primo viaggio as?
    i mi smo u slicnom problemu, fali nam tih 9kg

iki's Avatar

Ja već 6mj. čekam da dođe do 9kg., neki dan je vaga pokazala 8650g, manekenka mamina !

Dia's Avatar

mi jos nismo ni na 8kg, zadnje vaganje je pokazalo 7620g

Dia, da imam PV

a kile....sa 6mj. je imala 7200 a sada ima (u obleki) 8600g s tima da toliko ima unazad 5mj......
    i kad sjedne kako treba- prerasla je AS ali se ona uredno dolje spuza pa je jos OK.
    i savjetovali su me kombiniranu ali i za nju treba 9 kg (a i planiramo romer isofix)

uf...upravo se vratih od frizera...imam pramenove i novi friz....pile je jedva izdrzalo bez mene....

aj, bar neke romjene u zivotu.... (mislim na friz)

iki's Avatar

Quote Originally Posted by leonisa
    uf...upravo se vratih od frizera...imam pramenove i novi friz....pile je jedva izdrzalo bez mene....

aj, bar neke romjene u zivotu.... (mislim na friz)
    Stavi sliku !
    Lei!

Bok

Bili na ladanju, produženom.
    Mama (moja) pala i slomila palčanu kost
    Morat ću se upregnuti duplo.

Mirtić je luda za dedom i luuuuda za vanjskim aktivnostima.

Pusa svima pišem kasnije, jurim na nećakinjin 2. rođendan.

A di je Irchi???????

Tiwi's Avatar

Zijev..

strgana, krepana, jos uvijek na dva mjesta zivim. Ali blizu smo, blizu.

Sutra je dan d. Nadam se da cu konacno zavrsiti to preseljenje, poslozit sve i dobro se naspavat. Ceznem za dolbrim odmorom.

MM radio danas cijelo popodne (jos je na poslu) a ja ujutro, pa sam sama vecinu toga radila. Jedino mi je na dva sata dosao mladji MMov brat pomoci nositi stvari. Seka je bila s Patrikom (koji je totalno zaljubljen u nju, tako nesto jos nikad nisam vidjela).

Da je jos komunizam za ovo svoje naprezanje i sav taj trud kladim se da bih zaradila udarnicku znacku Ovak se samo mgu nadat da se necu jako udarit negdje usput.

Stancic je jos uvijek u rasulu ali sve je veca fora i nadam se brzom sredjivanju. Opet cu furat hrpu u crveni kriz, jer fakat nemam mjesta.

Mara bas mi je zao za mamu kaj je opala, grdo je to.

Leonisa 'ocemo sliku zurke, da se malo divimo. E da, sjetila sam se limuna i lubenice (prvo mi je trebalo da skuzim- ah umor). Imam i ja slican problem, iako vise kao grejp i naranca. Bas je to zanimljivo.

Joj ne mogu vise nist pisat ni mislit, mrtva sam umorna. odoh spavati...

india's Avatar

večer curke! brzinski pozdrav iz biograda. uživamo na suncu i zraku po cijele dane. totalna uživancija! danas h je bosa hodala po plićaku i pijesku, nikad ju nisam vidjela toliko sretnu. odoh svima

Haj, curke!

Danas je Kalebu valjda bio jedan od najljepših dana u životu. Sve je išlo kao po špagici, cijelo je vrijeme bio izrazito zadovoljan, sretan i nasmijan.

Prvo smo u 11 išli na Zagrebačke Mališane u Lisinski, hipnotizirano je buljio prema pozornici svih sat i 15 minuta koliko je koncert trajao (izuzev dijela kad je dosadna Kindlica jodlala svoja dva "hita", tad se unervozio i protestirao), bio je opčinjen. Točno sam skužila da je neke pjesme prepoznao i posebno im se razveselio!

Evo par slikica da vidite kako je zabrijao...Klikćite na next.
    http://public.fotki.com/Tristana/kal...jak/65023.html

Doma smo došli oko 13 h, zaspao je i spavao do 16 h!!!!! Rekord svih rekorda! Onda je papao, cikio i oko 16:30 smo izašli van. Vrijeme savršeno, a u parku si je našao novog frenda - dvogodišnjeg Dinu. Igrali su se skrivača i to je prvi put da se Kaleb baš aktivno i suvislo igrao s nekim djetetom u parku! Kasnije mu je došao frend-pesek Ari, pa pesekica Dona, pa se s njima mazio...Onda smo otišli u drugi park s toboganom po kojem se ciktajući od sreće spustio barem 30 puta. Pa još malo šetnjice i doma tek oko 20 h. Kupanac, večera (pobrstio ju je do zadnje mrve) i čorka u pola 9. Baš mu je bilo divno, a i meni.

buby's Avatar

samo pusa, pospani smo
    pusa heleni na moru (da ne zaboravi domija)
    mara, bed za mamu
    liam dolazi među velike

Dia's Avatar

Quote Originally Posted by india
    večer curke! brzinski pozdrav iz biograda. uživamo na suncu i zraku po cijele dane. totalna uživancija! danas h je bosa hodala po plićaku i pijesku, nikad ju nisam vidjela toliko sretnu. odoh svima
    hej, pa sto nisi prije rekla da si u Bg, bi te dosli vidjeti
    koliko si jos tu? evo masemo ti

Barbi's Avatar

Proljetnice moje drage ja ne stignem ni čitati šta sve ima novo kod vas, a kamoli napisati sve što bih htjela. U totalnoj sam ludnici, MM je bio na nekoj operaciji i doma je na bolovanju pa sad imam još jedno dijete za brinuti se o njemu.
    Svima koji su već proslavili rođendane čestitam od srca , i mi ćemo uskoro i ja se vraćam na posao. Osjećaji su mi podijeljeni oko toga, čas se neizmjerno veselim jer se osjećam nezadovoljno i zarobljeno kućom, a čas sam na rubu plača jer moja beba koja to više nije od ovog trenutka će sve brže i nezaustavljivije rasti.

Evo, već dvaput prekidam post jer MM stalno nešto treba pa više niti ne znam šta sam htjela napisati, samo da mislim često na vas i žao mi je što nisam više tu.

Pozdrav.

Barbi's Avatar

Proljetnice moje drage ja ne stignem ni čitati šta sve ima novo kod vas, a kamoli napisati sve što bih htjela. U totalnoj sam ludnici, MM je bio na nekoj operaciji i doma je na bolovanju pa sad imam još jedno dijete za brinuti se o njemu.
    Svima koji su već proslavili rođendane čestitam od srca , i mi ćemo uskoro i ja se vraćam na posao. Osjećaji su mi podijeljeni oko toga, čas se neizmjerno veselim jer se osjećam nezadovoljno i zarobljeno kućom, a čas sam na rubu plača jer moja beba koja to više nije od ovog trenutka će sve brže i nezaustavljivije rasti.

Evo, već dvaput prekidam post jer MM stalno nešto treba pa više niti ne znam šta sam htjela napisati, samo da mislim često na vas i žao mi je što nisam više tu.

Pozdrav.

Barbi's Avatar

Pozdrav.

Sanja's Avatar

Pozdrav i pusa svima, pogotovo maloj morohodačici Heleni - uživajte!

Mi imamo sedam samostalnih koraka, sad smo u očekivanju jedanaest.

Imamo 6 samostalnih koraka!!! :D Danas u parkiću!! Možda bi bilo i više da je Omi bila udaljenija, ovako čim se jako približio već se praktički bacio na nju.
    Jako sam sretna! Divan je!!!

Moram vam priznati da smo jedno vrijeme koristili "prstić" no prestali smo prije koji dan (i bili pri tom vrlo "dosljedni" ) i stvarno mi se čini da nekako bolje napreduje, samostalniji je i stabilniji!!

iki's Avatar

Liam !!!!!

Liam :D

Pozdrav svima, nisam baš stigla čitat...
    a ne znam baš ni kaj da vam pišem...

Ništa posebno novo, osim što Mia od jučer nekak šepa dok puže po podu- nekak čudno ima jednu nogicu

Ne vidim ništa na koljenu, ne znam jel se udarila, jel nažuljala koljeno po podu, jel negdje zaglavila nogicu, jel joj Stella slučajno nešto, jel istegla nogicu, jel joj to neka fora- nekad mi se čini kao da je noga u nekoj pripremi za dizanje

Ne plače, radi sve sa nogom, kad pipam nigdje ju ne boli, ništa ne osjetim pod rukom niti joj se išta pozna na nogici- tipa masnice, ogrebotine...po krevetu puže normalno...
    Nadam se da nije ništa nego da joj bezveze tak došlo da drži nogicu jer nekad zapuže i normalno i ne buni se da ju nešto zaboli

I skužila sam da radi neke stvari za koje nemam pojma kad je počela- npr. čučanj

Buffy's Avatar

Liam
    Enea je sad zaspala i mi smo oboje smoreni.
    Ljubim vas

da i tu cestitamo Liamu na setnjici i rodjendanu!!!!

i kopiram dio s onog topika:
    juce smo imali divne goste....dosla neka zenska na vrata, koji komad covjece!!! uz nju stoji frajer i ja ih gledam...i ne mogu vjerovat- to su Tiwi i Patrik!!!! e sad mi je jasno kak je Tiwi zadovoljna svojim izgledom u badicu!! e, zena je MRAK!!!! a Patrik! tako se promijenio u ovih mjesec i pol kad sam ga zadnji put vidjela.....dijete....mali covjek!!

najsladji su mi bili kad su se naganjali- Patrik trci ispred Lee, ona puzi, naganja ga i umire od smijeha!! onda se Patrik igrao skrivaca...neodoljiv je!!!! pa su si slali puse, jos nisam vidjela Leu da se tako na glas smije s drugim djetetom. ono, umire od smijeha!! a kako samo Patrik caga!!! ma

Lea se vec par puta sama dignula oslanjajuci se o moju, u pravilu, guzicu no nije ostala sama stajati, ali i to je wow! i kad stoji uz namjestaj spusta se u cucanj da dohvati igracku :D
    jos da je natovim i mozemo u novu AS

cure i djeca

uuuu pa ovaj sat kasni 2h....to znaci da je Enea docekala skoro ponoc...jao...sad kuzim "oboje smoreni"

btw buffy- je, u nedjelju je dok je sisala kad smo dosli doma (nije zaspala u autu vec je verglala) onako, sa sisom u ustima, izbacila....svasta...bio je mrak ali je bilo mokro.....

Liame, i ovdje ti želim sretan rođendan!!

Cure, Kaleb je počeo prijavljivati kakanje! :shock: Trebalo mi je par dana da skužim - on se ujutro uvijek sam zaigra s kockama i loptama dok ja malo prosurfam ( ) i onda u neko doba dođe do mene i traži da ga uzmem i onda me navigira do spavaće sobe (tamo je prematalica). Tek sam danas skužila da to uvijek radi kad je pokakan! Sad sam tako ljuta na sebe što sam skroz zanemarila tutu, nisam ga stavljala mjesecima...Mogla bih ga probati stavljati ujutro.

Idemo sad u našu trosatnu šetnjicu.

ajme, meni moje dijete daje signal kada oce piskiti!!!! :shock:
    joj, ljubav moja!

Dobar dan! Stigoh i ja k velikima! :D
    Imao sam tremu od vlastitog rođendana stoga sam visio na maminim cicama cijelu noć. Probudio sam se u 5:45 da provjerim da li me mama zaista voli jer kad vam se netko poput moje mame (koja ne voli jutra) u to vrijeme nasmije, onda vas stvarno obožava. Test je uspio. Mama me voli. Opet sam zaspao, ali samo na 15 minuta. Ne smije se mama previše odmoriti jer onda joj um radi još brže, a to ne želimo.

Puse svim velikanima ovog velikog topica.

Vaš Liam

velika pusa Liame i dobrodosao!

a tvoja mama je prepuna ljubavi, u to ne trebas sumnjati

iki's Avatar

Liam, sretan ti rođendan!!!!

Sanja's Avatar

Liam, sretan rođendan i čestitke na koracima!

Luna, bravo na prijavljivanju kakanja! Svaka čast!

mara, žao mi je za mamu, nadam se da će se brzo oporaviti.

Leonisa, daj nabaci koju fotku zurke.

mina, baš zanimljivo, i Flora čuči, a ja nemam pojma kad je počela.

Barbi, lijepo te je čitati, javi nam se češće.

Kod nas nema velikih novosti. Samostalnih koraka je i dalje od pet do sedam u komadu. Možda bi bilo i više da su predmeti njezine žudnje mrvicu udaljeniji, no ja nekako nemam srca stati na tri metra od nje i onda ju "tjerati" na hodanje. Bude ona to već sama.

Dane provodimo uglavnom u vrtu i na šljunku, to su nam dva omiljena mjesta. Nevjerojatno je kako se lijepo igra i uopće ne stavlja šljunak u usta, za razliku od Fione, kojoj sam ga u toj dobi šakama vadila iz usta. Još uvijek kad treba brzinski doći od točke a do točke b puže, to joj je valjda pouzdana metoda kretanja.

Zna sići s kreveta i svih drugih stepeničastih uzvisina (izlaz na terasu nam je poput malo višlje stepenice i imamo ih još par u vrtu).

Danas idemo na jedan "veliki" dječji rođendan, moramo pokupiti Fionu iz vrtića, pa gibamo.

Cure, stvarno, di nam je Irchi? Baš mi fali. Vidjela sam da se odjavila na duže vrijeme, nadam se da je kod nje sve u redu.

Irchi, ako čitaš, javi se!

Pusa svima!

Tiwi's Avatar

Bok svima

evo i da se tu malo javim.

Cijelo jutro u starom stanu cistim i pospremam, imali smo pauzu samo za kavicu i setnju oko 12. Decki su bili cijelo vrijeme po vani. Sad sam na poslu. Mrtva, ali zadovoljna jer se kaosu nazire kraj.

Liame velkam!

Luna i meni je trebalo da skuzim _ iste stvari je radio, a po novom uzme pelenu i donese ju najcesce MMu, jer ja brzhe skuzim kad kaka. Obicno i vidim, po faci, a i cujem.

Moram si skuhati kavu, ne mogu uloviti misao koja se izgubila u ovoj mojoj plavusastoj glavi..

Leonisa pa kaj i tu...

usla sam u traperice koje sam kupila kad sam bila u 15. tjednu trudnoce :D x 100
    ulazim i u druge hlace (36, neke i 34 ) ali me zeza trbuh....moraju biti tuuuurbo niske...bedra su se vratila oooooooo bedra su se vratila jejejejjejejjeje jos da ode trbuscic ooooooooo

i sad sam u jednom dahu potamanila cijeli eurokremblok idem se zavalit pred TV da potrosim kalorije

Žene

Ako još čestitamo minće i nakon 1. godine, sretni minići svima, a Liamu posebno velika pusa dobrodošlice.

JA se polako ufuravam u raspored bez majčine pomoći (imat će gips na ruci 4 tjedna) i mogu vam reći da mi čak i bolje, ukoliko zanemarimo neurednost i brzinske ručkove. Iako, voljela bi naći neku sitericu za par sati dnevno da mogu masirati kao što sam obećala

Kahlica - i ja od sutra opet počinjem, no M. je takva posrančica da je to neopisivo, pogotovo sad kad se napuca trešanja ili jagoda.

Tiwi - čestitam na novoj figuri , no ti si meni bila fajn i prije. A di je stančić?

Kuća u Samoboru, za one koji se pitaju, nije postala naša nego od svekija , dragi ipak nije mogo pregrmit moju ljubav prema Zelengaju. Čudni su ti muškarci, ponekad pileligapile a kad veliš da je sve ok ali da oni moraju odlučiti onda se useru (oprostitenaizrazu)

Mirta piči 100 na sat, gore dole po štengama bez pomoći, trči, pokušava skočiti, fascinirana je pticama, zna reći dlaaa i dragati nekog po glavi, najčešće sebe, imamo dva nova zuba, a novi dolaze sudeći po noćima.

Nemam pojma dali sam se hvalila, ali Mirtić nas gleda iz planetopijinog izloga u Ilici 72, a tko naginje prirodnoj prehrani preporučam knjigu"Za bebe i djecu"

More se bliži :D , bili smo na kratkom izletu na Pagu i zabezecirali smo si mjesto za kampicu u Šimunima. Svi savijeti glede kampiranja su više nego dobrodošli.

Mina nadam se da bu sa nogico sve ok.

Sanja's Avatar

Cureeeee... naše velike vijesti:

Flora je prohodala!

Prije par sati, na rođendanu Tweetičinog Frana. Ja sam bila s Fionom u drugoj prostoriji i kad sam se vratila mm-u i Flori, veli on meni da je mala napravila četrnaest koraka! Brojao čovjek.

No da, nisam morala dugo čekati da to ponovi - cijelu večer je hodala, čučala, dizala se, valjala se po podu, pa onda opet hodala... I to puno veće udaljenosti od onih prvih četrnaest koraka.

Kad je došla kući isto se nije smirila, evo, mm ju još uvijek uspavljuje. Totalni ekšn.

Liame i ovdje sretan rođkas i dobrodošao među velike!

Mi smo danas imali jako lijepo popodne, bili smo kod Ivonne. Cure su joj preslatke i velike. Posebno mi je Meri narasla, bila je bebica kad sam ju vidjela, a sad je prava mala cura. I nisu škrtice- za razliku od mojih. Lijepo su se sve četiri igrale, dale su nam sve igračke na raspolaganje, što moja Stella recimo baš i neće. Ona skriva kad treba netko doći kako ne bi uzimao njeno.

Mia danas normalno puže, valjda jojje bila samo neka fora tako držati nogu...

Idem sam premorena u krevet- nadisali smo se zraka kod Ivonne. Baš joj zavidim na kući i tučem se po glavi što sam navijala za stan kad je MM htio da kupimo kućicu u cvijeću...
    Sad vidim da bi mi ta kućica i dvorište bila najpotrebnija sada, dok sam bila na porodiljnom i dok su male. Eh, a ja sam htjela i ovce i novce. Mislila sam budemo prvo stan pa kuću...

pozdrav, svima, velikima i malima

Flora :D

Odoh se upiđamiti i gledati Piano

Flora, čestitamo na hodanju!!! :D

Mara - ta knjiga je sad samo unaprijeđeno izdanje ili potpuno nova drugačija knjiga od one prethodne Prirodno i zdravo za b i d?

Hvala svima na čestitkama!!

Proslavismo i danas... bilo je odlično! I ludo. No, već malo i naporno i zanemarismo i sebe i njega radi ovih slavlja.... A nije gotovo. Sutra dolaze neki frendovi koji nisu uspjeli u ned ni danas. Fali mi moj kućni nered, ali izdržat ću još jedan dan...

Sanja, pisale smo u isto vrijeme

Flora :D

Tiwi's Avatar

Flora cestitamo :D

Evo neke nase nove slikice

odoh u krpice..

fotke su genijalne!!!!!
    ma Patrik je bas
    toliko je simpatican da ti mora ukrast srce!

a one fotke di se igra s Leom...e suze su mi dosle- moje dijete ima igru i igra se s drugim djetetom, druzi se, socijalizira, ima zajednicki jezik s njim...wow....

Tiwi's Avatar

Quote Originally Posted by leonisa
    fotke su genijalne!!!!!
    ma Patrik je bas
    toliko je simpatican da ti mora ukrast srce!

a one fotke di se igra s Leom...e suze su mi dosle- moje dijete ima igru i igra se s drugim djetetom, druzi se, socijalizira, ima zajednicki jezik s njim...wow....
    Jel da su fascinantni!

Meni su predivno posebne one s kornjacom, tak su mi slatki, stalno ih gledam. Ja inace brijem da ti nasi ljudi imaju svoju komunikaciju na visem nivou, pa im se zapravo stalno divim i jako ih volim gledati.

Veli MM kako mu je Lea bas bas lijepa! A ja velim - na mamu

Felix's Avatar

curke
    poglete ovo http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...=960421#960421

sjecate li se o cemu smo pricale prije godinu dana? kako smo rodile. sjecate li se koliko nam je to tada bilo bitno, koliko smo energije i zivaca ulagale u to? za koju godinu cemo vjerojatno sve to skupa ponoviti, kad cemo opet radjati.

dodjite u subotu (najbolje u 10, 11 ujutro, dok su mediji) i budite dio nase akcije. dodjite reci da ne zelimo radjati kao na tvornickoj traci.

znam, mozda bude ruzno vrijeme, mozda bude kisa, svatko ima raznih poslova koje treba obaviti. ali majcin dan je samo jednom u godini, kao sto samo jednom u zivotu radjamo svoje (odredjeno) dijete.

u ponedjeljak imamo prezentaciju u saboru, pricat cemo pred politicarima i strankama zasto je vazno obratiti pozornost na rodilista i na rodilje. zato je bitno da akcija u subotu odjekne u medijima, da se o njoj prica, jer znamo sto je politicarima vazno...

vidimo se!

Felix, mi dolazimo!

ako ne odemo na vec od prije dogovoreno more i mi!

btw Mara, bas ti se spremam poslati sms- Mirta je predivna gledam je u knjizi Jadranke Boban Peic, predivna manekenka!!!

a i vec te dugo ocu pitati kad da ti donesem nazad pelene

india's Avatar

liam sret :D an ročkas!!!!

dia, tu smo do nedjelje, tek mi se sad upalio kliker koliko smo blizu. poslat ću ti na pp mob pa ako ste za izlet "na kopno", javi!

mm je morao poslovno u zg i vraća se sutra. nas dvije guštamo. ne bih doma, ne znam kako će h podnijeti nakon ovih otvorenih prostora, svoja 4 mala zida

Tiwi's Avatar

Felix nadam se da ne bude kasno ako dodjemo u 12,30 ? Uostaom i ja sam "mediji" pa cemo odraditi i javljanje u program ali ja bih dosla nakon posla samo kao mama / roda / zena koja je rodila

India uzivajte jos malo a kad se vratite onda moooorate doci na kremsnite (i po fotic)

Ja sam danas napravila uzasno puno posla (iako sam zaspala pa skoro zakasnila jutros na posao) - pocistila stari stan i pospremila, a popodne sam imala radionicu o platnenim pelenama bilo mi je preprepre dobro! Malo me bilo strah jer nisam imala uopce vremena se pripremati ali ispalo je dobro. BAs sam sad zadovoljna, prilicno umorna i spavat cukao top. Nakon dugo vremena. Nadam se da malac nece opet plakati svako malo, kao sinoc. Izlaze nam donja garazna vrata - brijem da ce bit 4 ili 5 komada odjednom ili jedan za drugim, sve je bijelo i kvrgavo, a i slini kao potok i ima meksu stolicu.

Nemam bas inspiracije pa vas sad samo jos pozdravljam za laku noc

buby's Avatar

flora bravo
    helena uživaj
    mara, javi kada mogu doći
    u subotu dolazimo
    tiwi ovisnice; patrik je slatkica
    kaleb osvaja mačke, komade....
    bip bip

Page 1 of 3 123 LastLast