Evo i par riječi od nas...
Jesmo vam falili? Nekako odkad radim ne stignem visiti ovdje.
I da vas zašpotam, nitko još nije našoj proljetnici Petri čestitao rođendan. Znam da je mama AMM jako malo pisala, ali ipak je to naša proljetnica... i moja susjedica
Mi smo vam živi, zdravi, veliki...
71 cm, 8560 g, vadili smo željezo i super smo- objema je super krvna slika... Doktorica nas pohvalila, veli s čim god da ih to hranim da je super. Naravno to što god se odnosi na kuhano povrće i dojenje
I malo smo se ipak cijepili, nije rekla ni a.
Legla na trbuh, podlaktila se, kao da na plaži gleda komade i razgledava cura. Sestra pikne, a ona i dalje razgledava kao da ništa nije bilo...
Nisam vas baš stigla čitati, puse svima...
Anita nisi ti ništa velika kukalica, ja sam bila velika kukalica...
Nekad kad gledam unatrag toliko toga mi se izdogađalo, ne znam kako sam uopće to sve proživjela.
I Mia moj mali borac što je svašta proživjela, od prvoga dana... Srećom na kraju je ipak živo i zdravo dijete... ove sitne virozice i sl. koje su nas gnjavile cijelu zimu ne računam...
Nego ono kak su mi rekli pa vanmaternična, pa prazan mjehurić, pa zaostaje u razvoju, pa ona bolnica i motoričko zaostajanje... a ne znam jesam li ikad spominjala da kod guze ima malo nešto što je skoro bila spina bifida, ali se valjda u zadnji čas ipak zatvorila...
Uh, neću ni razmišljati o tome svemu. Trenutno mi vlada proljeće i ne želim ga pokvariti. Odoh zato prije nego počnem kukati i prisjećati se ne tako davne prošlosti...