A tko inače organizira te tečajeve? Recimo, pri polaganju vozačkog, u mom slučaju to je bilo prilično davno, no sjećam se da nam nisu držali instruktori, nego neki medicinari (?), ali u prostorijama autoškole.
A tko inače organizira te tečajeve? Recimo, pri polaganju vozačkog, u mom slučaju to je bilo prilično davno, no sjećam se da nam nisu držali instruktori, nego neki medicinari (?), ali u prostorijama autoškole.
organizira ih autoškola, a predaju liječnici
eh ovdje se moram prikrpati.. :/tweety prvotno napisa
moram priznati da me užasava pomisao da ne bih mogla pomoći svojem djetetu. Posebno me užasavaju: gušenje, opekotine i porezotine. :/
Baš bi se trebao organizirati neki mali tečaj pomoći.(ne daj Bože da mi ikada zatreba, ali....)
Možda bi mogli nazvati neku autoškolu i pitati za kontakt?tweety prvotno napisa
ili nekog doktora iz klaićeve, da nam malo ukažu na najčešće ozljede i kako ih shendlatiSanja prvotno napisa
Cure, Sami se poipiskio u tutuuu :shock:
valjda je vidio od Edi, pa i on hoce :shock:
Taj malac bu sve prešišal :D (da ne kažem prepišalsnorki prvotno napisa
).
prepisal je cijelu kucumamma san prvotno napisa
![]()
dva puta u tutu, a ostalo gdje stigne.
Imam dvije tute na sred dnevnog boravka, dvoje gologuze djece, a dnevno palim barem dvije ves masine![]()
selo veselo![]()
jesam li vam rekla - cureći nos je iscurio u grlo, temperatura je tu. tjedan i pol u vrtiću, točno ko vurica!
to definitivno rješava dileme oko prijevoza na tulume ovaj vikend.![]()
uh Ajvić!!! :/
Pusa malom mišu.![]()
ozdravilica Andrejčeku!
I Ani se začepio nos, a to znači povratak na stari dobri običaj - grozan plač točno sat i pol nakon zasnivanja, sinoć nam je trebalo dobrih 6-7 minuta da je uspijemo probuditi iz te nesvijesti. "Upalila" su (kao i obično) tek jaja izvađena na stol - čim se spomenu pilići koji će se iz njih možda izleći, odmah dođe k sebi...i svaki put strada jedno jaje jer moramo provjeriti jel' pilić već unutra.
joj, ančica..!to me dijete ne prestaje oduševljavati.
andrej ipak nije zakurio pa se nadam da ćemo ovaj put proći lišo. naravno, doma je na bolovanju, kuhamo, pečemo, guštamo u novim igračkama i maženju.
Ančice fantastičnice!!!![]()
Ajvi jesi i ti doma sa malim mišom?
danas jesam, čekam da odradi prvi spavanac pa sam svratila k vama.![]()
eheeeej
ja se javljam sa dva kratka reporta.
ne mogu dugo, jer čim se sjetim "moje" male vesele raskuštrane glavice, suza suzu stiže.
Za one koji ne znaju u 15:30 sam ispratila malog putnika sa bakom i dedom na Krk.
Već me dva mjeseca mooooliii da ide dolje, i da će sve biti u redu, da mogu ostati raditi u zagrebu, a on će se dolje lijepo igrati/pecati/bacati kamenčiće/kupati se/ biti će i valova na koje će se bacati, kaže/ voziti će i biciklića.
On je sve ove dane od kad smo odlučili da ide, prevesel, a ja sa grčem u želucu.
No, dobro, odlučila sam mu vjerovati. Valjda je spreman za taj pothvat, ako me uvjerava da je. A ja, ja bi bila prasica, kada ga ne bi pustila, a od kad su počela pitanja okoline kad ću ga pustiti kod bake i dede na more, ja govorim da će se to dogoditi kad sam zaželi.
Zato, drage moje, ne govorite to. Recite da će ići kada vi budete spremni.
Uglavnom, lijepo se pozdravio samnom, rekao da dođem brzo, a da će se on do tada igrati. Ako bude plakao po noći baka će ga tješiti a ne ja ...... i tako, sve je dogovoreno.
Jedino, jedino mene nitko nije pripremio na pustoš zbog njegovog odlaska. Sada sam ručala, i suze su mi potekle, jer je na stolu ostao njegov tanjurić sa malo nepojedenog mesa, krumpirića i pola krastavca, sa otiscima malih zubića.
Joooj neću više pisati, samo mi je još gore.
Nego, da, javila sam se zbog rođendana.Budem sad napisala da mi je žao što na Lovrini nismo stigli prije, jer je i ovo malo što smo bili bilo genijalno. A i Florin i Fionin je bio fenomenalan. Tko god nije bio nek mu bude žao. Zpd mame i tate su se baš izguštale, za svojim stolom sa hranom i pićem, a dječurlija su se pookolo igrala i uživala.
Hvala vam Cvrčci & Sanjići
![]()
Budem ja još pisala o tulumima, ali sad nemam snage.
A i još nešto!
selimo li sad u 3-6 ?
Ajmeeee tamo smo do škole.
hiii a taman smo postali đombe u 1-3, i sad moramo opet u guštere :/
evo mene nakon nekoliko sati opet u domu svom. što da vam kažem....suza suzu stiže.
A on...on ciči od sreće, ne znam jel mu veći doživljaj vožnja busom ili što je nakon pola godine opet kod bake i dede.
Najsmješniji mi je bio kad mi se počeo derati na slušalicu da nije vezan jer u busu nema sjedalice. haha ali, baka je rekla kako joj je rekao neka ga drži i pazi (baki je otpala ruka, jer je bio na svom sjedalu, a morala ga je cijelim putem držati)
tweety,.
Ja sam se isto rasplakala na tanjur i malo nepojedenog mesa....tooooootalno te kužim
ah,da....naša djeca rastu![]()
tweety, draga, telefon mi je u komi, pa ti ovdje šaljem jedno veliko![]()
al ja te ionako ne bi puno utješila pošto sam, u maniri prave nemajke, doslovno uživala kad je bojan bio sa tatom tjedan dana kod svekija![]()
po noći mi je bilo malo koma, nisam ni išla spavat u veliki krevet, nego sam ostajala u boravku, al sam se zato naodmarala i naispijala kava i kava; prvi dan sam cijeli dan hodala samo po kavama; prva je bila u 10 u jutro, a zadnja oko 4 popodne
![]()
drž se, stara, začas stiže bubamarac, brzo će proći tih par dana![]()
nego, kakva mu je ona robica iz HM-a; zbog veličine mislim ?!
fantastiš!andrea prvotno napisa
paradirao je danas u havajkama i potkušulji.odvaljivala sam.
ko frajer koji na našoj plaži prodaje lepinje, samo što taj još ima i čarape na japanke.
p.s.jedva sam odolila i ne kupila franu japanke
aaaaaaaaaa, sad su mi opet suze u očima, jer mu neću ja prva navlačiti tu odjeću aaaaaaaa
a oni kompletići kaj smo ih mijenjale za manji broj (2-3 yahre) ?!
bojanu je i to preveliko, dobro da mu nisam uzela 3-4, do škole bi ih valjda nosio![]()
aaaaa tweety, i mene si uspjela rasplakati u ranu zoru.![]()
Neka te tješi to da je njemu sigurno bolje nego tebi.
Zahvaljujem Cvrčkićima i Sanjićima na prekrasnim tulumima, stvarno smo uživali.![]()
tweety, tužna majko![]()
kužim te, iako kod nas taj dan još nije došao - ali uvjerena sam da će ti biti lakše dok budeš slušala vesele izvještaje s mora.
sad lijepo napravi sve ono što inače ne možeš i ne stigneš (ali nemoj popiti svu tu kavu koju ti andrea predlaže).
ajme... fran, veliki dečko![]()
baš ste me zaintrigirale s mariborskim šopinogm (kad si spomenula trenirke na zip, došlo mi je sjesti u auto jer tu ima samo onih po 300kn). što se brojeva tiče, andrej nosi lanjske hlačice 92 i sad su mu taman.
čekam izvještaje i slike s propuštenih tuluma... žao mi je da smo markirali.
i, predlažem da sljedeći tweetičin veseli post o djetetu koje uživa na moru bude na 3-6. 8)
Dok nam se Tweetica ne javi na VELIKOM podforumu s vijestima o Franovoj uživanciji na moru, evo mene ovdje.
Tweety, baš si me rascmoljila, posve te kužim. Ne brini, bubamarac je i više nego dobro, on uživa, a ti iskoristi ovo vrijeme, budi nemajka
i radi sve ono što ne možeš kad je on ovdje (višesatni komplicirani tretman kod frizera uz hrpu tračerskih časopisa, kavu i sok?).
Naš rođendan bio je veseli i razigrani, klinci su bili super i nadam se da su uživali. I vrijeme nas je poslužilo, iako je dan počeo pljuskom, pa sam sa zebnjom čekala nastavak dana.
Puno vam hvala svima na dolasku, veselom raspoloženju i prekransnim poklonima.![]()
Žao mi je što nismo uspjeli doći kod Cvrčkića, no dan ranije sam pripremala torte (aha, jednu sam ja radila, a drugu baka, no ja sam je ukrasila), zakusku i još smo predvečer imali jedno vjenčanje.
A propos vjenčanja, Fiona je trebala hodati iza mladenke u crkvi - bila je u prekrasnoj bijeloj haljinici i dobila je isti buket kao mlada, samo manji. Na kraju se malo ustrtarila, pa je tata morao ići s njom, ali misija je skoro pa obavljena. Na crvenom vjenčanju smo bili svi zajedno, pa smo išli kući uspavati Floru i ostaviti je didi na čuvanju, a nas troje smo se vratili na tulum. Mislila sam da će se Fioni oko jedanaest prispavati, no ona je u jedan i petnaest još uvijek čagala svom snagom (upoznala si je jednu vršnjakinju, pa su se odmah skompale i nisu prestajale plesati), tako da smo je morali odvući kući.Jedva smo ju ukrevetili i nastavili s pripremama za rođendan, tako da sam na kraju išla spavati u pola četiri (a Flora me probudila nakon sedam). Ali isplatilo se, bilo je odlično.
![]()
Svečano zatvaram 62. (!!!) izdanje ZPDića 2004., najduljeg topica u povijesti Rodinog foruma!![]()
![]()
![]()
![]()
hehehe..sve je to super...ali nisi ga zalokotirala...![]()
ajde da i ja napišem oproštajni post prije lokotanja.
šmrc, šmrc
Baš mi je žao što je tako brzo prošlo.
Apri mi je svojedobno rastumačila da ključam samo kad post pređe na 4. stranicu 8)mamma san prvotno napisa
A niš...onda ćemo dotrkeljati do 4 strane...![]()
trkelj, trkelj...dođoh vidjeti tko je još zapeo ovdje, a kad tamo sveopći tulum![]()
cure, pusa svima, a najveća našoj ex moderatorici![]()
Puse i od nas...pa da poduplamo te stranice...![]()
I od mene, s pridruženom klinčadijom.pinocchio prvotno napisa
![]()
Ovo mi je sad malo spooky topic, kao grad iz kojeg su svi iselili i trebao bi biti prazan, no neke bakicejoš uvijek šeću ulicama kad ih nitko ne vidi.
![]()
Super si to opisala, Sanja...
evo samo da se na kratko javim - u velikoj sam gužvi na poslu pa ne stižem forumirati uopće, a kućni laptop mi je na popravku, tako da ni doma nema talasanja :/
žao mi je što smo propustili roćkase, ali drago što su se slavljenici dobro proveli i proveselili![]()
vid je upao u vrtić u jurišićevoj - mali vrtić sa 2 mješovite grupe; u tom vrtiću radi i jedan super striček - još ne znam da li će videk biti kod njega u grupi, ali u svakom slučaju :D
ja uopće ne mogu zamisliti da će on na jesen u vrtić, čini mi se da će to biti bigger deal meni nego njemu.
za 10-tak dana /tjelovo/ idemo na 4 dana na more, jedva čekam jer smo MM i ja prilično premoreni i svima će nam dobro doći odmor, kupanje, sunčanje...ahh, jedva čekam!
velika pusa svim zpd-ićkim klincima i klincezama, trudnicama i ucviljenim mamicama /tješ, tješ, brzo će se on vratiti s mora - preplanuo i preporođen od mora/
![]()
![]()