Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Što s malim Pavarottijem?

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Što s malim Pavarottijem?

Ne znam dali je to uobičajeno za dob od 2,5 godine, ali naš Luka pjeva otkad zna za sebe. Muž mi je inače išao u muzičku školu. Ja nemam takve izobrazbe, ali obožavam pjevati i stalno pjevam doma, a Luka mi najvjernija publika. Još kad je bio u trbuhu puštala sam mu glazbu i tog glazbenika (radi se o Mike Oldfieldu) sad obožava. I slušati i gledati njegove koncerte na DVD-u. S 7-8 mjeseci je već hvatao ritam i pjevao svoje neke melodije na ljuljačci (ima je u svojoj sobi). Ima jako dobar sluh i reagira i na jinglove i reklame na TV-u. Prepoznaje ih iz druge sobe. Sad s 2,5 godine pjeva samostalno: Zeko i potočić, Pokraj peći maca prela, Ja sam mala ruža, Da te mogu pismom znati (refren) itd. Naravno da ne zna još sve riječi pa ih tepa ili promrmlja one riječi koje još ne poznaje. Ali savršeno reproducira melodiju.
    Ne znam da li da ga vodim u Zagrebačke mališane il slične dječje zborove. Bojim se da je još premali pa će ga poslati doma.
    Kakvi su vaši pjevači? Kakve pjesmice pjevaju? :D

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hehe... slatko!!! To me podsjeća na mene kad sam bila mala. mama kaže da sam od godinu dana već pamtila melodije. Sa dvije godine sam već bila atrakcija u susjedstvu, susjedi su me stalno nanašali k sebi doma da im pjevam lepu brenu . Bila sam u Trešnjevačkim, nastupala na dječjim festivalima, Turbo limach showu, pjevala na priredbama. To se nastavilo sve do faxa, ali više ne u smislu toga da ću postat poznata pjevačica, već sam pjevala iz svog gušta i druženja. Nikad se nisam htjela time profesionalno baviti mada sam imala prilike. Zato, mislim da maloga trebaš poticati, ne u vidu forsiranja, ali pružiti mu podršku i mogućnst da se okuša kao mali pjevač. Mislim da će ga to učiniti sretnim, znam po sebi, ja sam pucala od sreće kad bih pjevala, pjavala bi po cijele dane. A vidjet ćeš šta će od toga biti, možda se ohladi, a možda postane neki novi Pavarotti...

mirje avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

i mi imamo doma malu pjevacicu, oduvijek je pokazivala talent za glazbu, govor, ritam, ples i sl. i mi smo svi relativno dobri u istom premda nitko nije postao profesionalni muzicar.
    kako je dosta rano progovorila, m. je vec sa 18 mj. propjevala prve pjesmice poput "kisa pada" i sl. a sa dve godine je vec znala gomilu pjesmica. sada ima skoro tri i vec dugo pjeva i na hrvatskom i na engleskom i to poprilicnu kolicinu pjesama. ima savrsen sluh, a takodjer cesto i sama govori u rimi.
    sto s njom?
    mi nista posebno ne radimo, imamo puno djecjih instrumenata - ksilofon, bubanj, kastanjete, frulu, tamburicu...cak planiramo kupiti i klavir, svi volimo pjevati pa naprosto pjevamo, htjela sam je dati u glazbenu grupu u vrticu ali to je tek od 4 godine.
    tako da, lukina mama, mislim da ti je jos prerano za nesto organizirano.
    ako nesto saznas, javi i nas bi zanimalo...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ako ti Gajnice nisu predaleko dovedi ga u glazbenu igraonicu kod moje šogorice

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Mislila sam da sam poslala pm.

Gdje je ta glazbena radionica?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ajme OPROSTI oprosti jesi .. prodavala sam kolica pa sam se zagubila u PM-ovima. Sad ću ti odgovoriti .. oprosti još jednom.

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Mima, napiši malo o toj gl. igraonici, vjerujem da ima dosta zainteresiranih!

Lukina mamma, kad navrši 5godina definitivna preporuka je da ga upišeš u mali zbor u glazbenu školu.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Hvala, iki!

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I mi bi na glazbenu radionicu :D

dajte nam malo podataka, moze i na pp

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja sam ko mala se popela na stol sa štapom za skijanje i pjevala ABBA-u i moja kčer pjeva. nekaj nerazumljivo ali pjeva

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Glazbena igraonica koju vodi moja šogorica je u Domu kulture u Gajnicama, srijedom popodne i subotom ujutro. Ne radi se o zboru, nemaju nastupe, nego djeca uče razne ritmove, plesove, instrumente, pjesmice itd. Moja šogorica je odgajateljica u vrtiću i završila je nižu glazbenu klavir.

Mislim da mi je rekla da će od jeseni imati više termina.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

hm, subota dobro zvuci, a i sve ostalo sto si napisala...mogu li i ja dobiti kontakt? i malo vise informacija?

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

I mi bi se od jeseni pridružili! :D
    (može pp)

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Sori nisam vidjela da ima još zaintereiranih. Posat ću vam mob od moje šogorice na PP pa pitajte nju što vas zanima. Mi se stalno spremamo sa Leom ići ali smo u takvoj gužvi zadnje vrijeme da ne stignemo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •