eheeeej
ja se javljam sa dva kratka reporta.
ne mogu dugo, jer čim se sjetim "moje" male vesele raskuštrane glavice, suza suzu stiže.
Za one koji ne znaju u 15:30 sam ispratila malog putnika sa bakom i dedom na Krk.
Već me dva mjeseca mooooliii da ide dolje, i da će sve biti u redu, da mogu ostati raditi u zagrebu, a on će se dolje lijepo igrati/pecati/bacati kamenčiće/kupati se/ biti će i valova na koje će se bacati, kaže/ voziti će i biciklića.
On je sve ove dane od kad smo odlučili da ide, prevesel, a ja sa grčem u želucu.
No, dobro, odlučila sam mu vjerovati. Valjda je spreman za taj pothvat, ako me uvjerava da je. A ja, ja bi bila prasica, kada ga ne bi pustila, a od kad su počela pitanja okoline kad ću ga pustiti kod bake i dede na more, ja govorim da će se to dogoditi kad sam zaželi.
Zato, drage moje, ne govorite to. Recite da će ići kada vi budete spremni.
Uglavnom, lijepo se pozdravio samnom, rekao da dođem brzo, a da će se on do tada igrati. Ako bude plakao po noći baka će ga tješiti a ne ja ...... i tako, sve je dogovoreno.
Jedino, jedino mene nitko nije pripremio na pustoš zbog njegovog odlaska. Sada sam ručala, i suze su mi potekle, jer je na stolu ostao njegov tanjurić sa malo nepojedenog mesa, krumpirića i pola krastavca, sa otiscima malih zubića.
Joooj neću više pisati, samo mi je još gore.

Nego, da, javila sam se zbog rođendana.Budem sad napisala da mi je žao što na Lovrini nismo stigli prije, jer je i ovo malo što smo bili bilo genijalno. A i Florin i Fionin je bio fenomenalan. Tko god nije bio nek mu bude žao. Zpd mame i tate su se baš izguštale, za svojim stolom sa hranom i pićem, a dječurlija su se pookolo igrala i uživala.
Hvala vam Cvrčci & Sanjići

Budem ja još pisala o tulumima, ali sad nemam snage.