Dok nam se Tweetica ne javi na VELIKOM podforumu s vijestima o Franovoj uživanciji na moru, evo mene ovdje.

Tweety, baš si me rascmoljila, posve te kužim. Ne brini, bubamarac je i više nego dobro , on uživa, a ti iskoristi ovo vrijeme, budi nemajka i radi sve ono što ne možeš kad je on ovdje (višesatni komplicirani tretman kod frizera uz hrpu tračerskih časopisa, kavu i sok?).

Naš rođendan bio je veseli i razigrani, klinci su bili super i nadam se da su uživali. I vrijeme nas je poslužilo, iako je dan počeo pljuskom, pa sam sa zebnjom čekala nastavak dana.

Puno vam hvala svima na dolasku, veselom raspoloženju i prekransnim poklonima.

Žao mi je što nismo uspjeli doći kod Cvrčkića, no dan ranije sam pripremala torte (aha, jednu sam ja radila, a drugu baka, no ja sam je ukrasila), zakusku i još smo predvečer imali jedno vjenčanje.

A propos vjenčanja, Fiona je trebala hodati iza mladenke u crkvi - bila je u prekrasnoj bijeloj haljinici i dobila je isti buket kao mlada, samo manji. Na kraju se malo ustrtarila, pa je tata morao ići s njom, ali misija je skoro pa obavljena. Na crvenom vjenčanju smo bili svi zajedno, pa smo išli kući uspavati Floru i ostaviti je didi na čuvanju, a nas troje smo se vratili na tulum. Mislila sam da će se Fioni oko jedanaest prispavati, no ona je u jedan i petnaest još uvijek čagala svom snagom (upoznala si je jednu vršnjakinju, pa su se odmah skompale i nisu prestajale plesati), tako da smo je morali odvući kući. Jedva smo ju ukrevetili i nastavili s pripremama za rođendan, tako da sam na kraju išla spavati u pola četiri (a Flora me probudila nakon sedam). Ali isplatilo se, bilo je odlično.