Ne znam jesam li postavila temu na pravo mjesto jer nemamo konkretan problem s dojenjem vec nakon dojenja.
Naime, situacija je ovakva: bebacica je stara 7 tjedana i unazad desetak dana je pocela raditi shou nakon vecernjeg dojenja, a unazad nekoliko dana kod svakog podoja. to izgleda ovako: ona ogladi, ja joj dam ciku, ona jede nekih 10 do 20 minuta i onda krene predstava, odmakne se od braddavice pa trazi jos, kad opet krene mlijeko sva se zacrveni i pocne ispustati zvukove negodovanja, pa tako jedno deset puta, onda se stvarno rasplace, pa je dignem da podrigne, malo je nosam, "pjevam", pricam, igram se s njom, ali to sve pali po 5 minuta i onda opet trazi ciku i opet ista stvar, ljuti se kad krene mlijeko. Onda ja mijenjam strane, pa kad na jednoj krene mlijeko stavim je na drugu i tako nekoliko puta. U jednom trenutku se ona premori i samo prihvati ciku i zaspi, u snu jos malo dudla i ako joj dodje mlijeko, to u snu proguta i nakon nekoliko minuta ispusti bradavicu i nastavi spavati naslonjena na ciku![]()
Meni se cini da se dosta najede ali bi htjela jos cikiti, nisam 100% sigurna pa pitam vas je li netko ima slicnu situaciju i sto napraviti? E, da, duda pali maksimalno 1 minutu, a i ne zelim je bas uciti na to.