Naravno da su domace kasice najzdravije, ali onda opet za sam pocetak dohrane ne vidim nista lose da prvih par dana kada ce ti beba promrljati par zlica kupis (kršitelj koda)ove kasice, naravno samo s jednom vrstom voca ili povrca, svi uglavnom pocinju s bananom, vec nakon tjedan, dva kada beba pocne prihvacati zlicu i tu veeeeeliku promjenu naravno da ces se prebaciti na "home made" i polako poceti uvoditi nove namirnice. Tako sam ja, a kupovne kasice takodjer uvijek imam kod kuce, ali ne iz razloga da ga sopam njima kod kuce vec za van jer po ovim vrucinama mislim da bas nije preporucljivo nosati od kuce pripremljenu hranu. KOd gotovih kasica mi je najvaznije da nemaju secera jer apsolutno izbjegavam secer i sol naravno kod pripreme povrca.

Eto to je moje misljenje, neke zene apsolutno izbjegavaju kupovne kasice, ja izbjegavam pudinge, vocne jogurte, lino proizvode i takva slobodno mogu reci sranja, tu i tamo (kršitelj koda)ova kasica mi ne predstavlja problem.

I da, svakako ti preporucujem od (kršitelj koda) 7 zitarica. Odlicno je. zdravo, bez secera. Super, probaj, naime s tim mijesaj izdojeno mlijeko, naravno i rizine pahuljice su ok, ali mislim da je ovo bolje jer sadrzi 7 vrsta zitarica i cula sam bas puno preporuka za to.