pa mislila sam da sam kupila jako kad sam pljunula 20 eur na šampon pa nije napravio ništa
pa mislila sam da sam kupila jako kad sam pljunula 20 eur na šampon pa nije napravio ništa
Nisam jer ga nije bilo,... za sad ne pronalazim ni jednu već tjedan dana iako svako malo prolazim kosu. Ili se jako uspješno skrivaju ili ih nema ili je međufaza kad se tek trebaju izleć.
Pa telefon u ruke i nazoves sve ljekarne u svom dijelu grada, gdje ga imaju rezerviras i odes ga kupit. Simple as that.
Ne znam kako ti to nije jednostavnije nego stalna borba s usima i nesigurnost jesi li ih istrijebila. A meni su i extra gadljive - te uši....
Sretnooo!
To sam riješila sa regeneratorom i iščešljavanjem prije dva tjedna. Neću sad paranoično kupovati jače proizvode kada u zadnja dva tjedna nisam iščešljala više ništa, a prolazila sam regeneratorom i električnim češljem. Očito nije dobila od brata jer da je on bi imao makar jednu uš ovaj put. Nemoguće je da su prvi put odskočile uši s njega na nju i da ih je bilo samo par dva tjedna poslije infestacije. Bilo bi ih na desetke. Dobila ih je od kolega u razredu jer cijela škola vodi problem s time, a ne zbog toga što se mi kao nas četvero neuspješno borimo... imali su u travnju i nisu imali do listopada, pa valjda bismo osjetili u pet mjeseci da nas nešto svrbi...
Gadljive su i meni. Ne znam ispada li po mojoj priči da sam ljubitelj uši ili što?
Meni je naglasak na tome da ih se riješim što kasnije. Uživam u svakom dodiru s ušima. Moj novi kućni ljubimac. Mljac.
Gledam slike proizvoda po Mandis ljekarni, ta nam je tu jedina i najbliža, isprobala sam sve šampone, pa i taj Paranit, samo se nisam sjetila odmah. Imaju šampone različitih jačina, kao ono za nas koji nismo sigurni želimo li se doista riješiti ušiju ili ih želimo zadržati. Ići ću im dolje reći da naruče ovaj najjači, strong. Moram se rastati od svojih kućnih mezimaca. Vrijeme je.![]()
Pa nisam ti pisala da te razljutim ili uznemirim nego dobronamjerno da maknes tu problematiku iz vasih zivota i uvijek imas pri ruci rjesenje. Samo to![]()
Zuta nisam ti pisala da te razljutim ili uznemirim nego dobronamjerno da maknes tu problematiku iz vasih zivota i uvijek imas pri ruci rjesenje. Samo to
A ja sam toliko nenormalno gadljiva da doslovce nijednu uš ni gnjidu nisam u zivotu taknula u smislu da to idem trazit i unistavat....zeludac mi se dize na sto sta... koristila sam sampon, a bake bi jos malo pregledale kcerki glavu. Ja nemam ni takav vid da bih to uocila a kamoli diralaaa....srecom smo bili postedjeni osim tada jednom.
Mene ako slucajno krene svrbit glava ofarbam izrast i Bog te veselio. Unisti se sve zivo i nezivo.
Sve kul lili, okrenula sam na šalu nešto sam ćvrknuta danas, istovremeno se ostavljam duhana, imam mjesečnicu i stalno nešta iskrsava u školi, s klincima...
... evo u dve ljekarne pitala. Kažu oni ne mogu naručiti jer nema u nabavi. Ovo bi trebalo besplatno dijeliti po školama da se iskorijeni problem, ali očito je nekome u interesu da se saga s ušima nastavlja iz godine u godinu. Bitno da ima za vojne avione dok su klinci po svim školama i vrtićima ušljivi.
Sad je mala bila na cijepljenju kod školske pa je ista sestra koja je otkrila i zaključila da smo čisti.
ali dokle...?
E pa da to "dokle...?" potraje, služi Paranit sprej. S obzirom da kažeš da su oko klinaca uši na sve strane, ja ih bez nasprejanih glava ne bih puštala nikuda. Još dugo, dugo vremena.
Pogledaj u on-line ljekarnama ako ga ne nalaziš u najbližoj ljekarni. INače Ljekarne Grada Zagreba mogu provjeriti u kojoj poslvnici ima pojedinog artikla. Probaj kod njih. Iz iskustva znam da "moja" ljekarna u Grižanskoj u domu zdravlja skoro uvijek ima sve. Jako dobro su opskrbljeni. Ako slučajno nemaju, kažu gdje ima.
Pablo ljekarna naruči što nema i čeka me sljedeći dan kad im dođe (još mi i jave da im je došlo).
Sretno u ostanku bez ušiju!