Pokazuje rezultate 1 do 50 od 171

Tema: uši u vrtiću, postoji li preventiva?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ninaXY prvotno napisa Vidi poruku
    A jedino ako neki nemaju taj osjet svraba, ako ih to ne smeta. Pa vidiš na djetetu da se češe. A zašto neki nikada ne dobiju postoje različite teorije, između ostalog i ta da uši ne vole kosu koja se rijetko pere. A možda imaju i neke nijanse u tjelesnom mirisu koje uši osjete. Uglavnom, moji dečki nisu baš nikada dobili iako su nas znali obavještavati iz škole i vrtića da su se pojavile uši i da ih pregledamo. Zato sam i bila u tolikom šoku kad ih je mala prvi put dobila, ali brzo sam savladala tehniku i drugi put sam ih toliko brzo skužila i riješila (počela sam čim ju je počelo svrbiti) da nisam vjerovala da je to gotovo.
    Dobiješ od ovoga što mu se šeću po glavi bez češanja. Da sam češanje čekala, nikad ne bi skužila da mi mala ima uši. Frizerka je skužila. A sestra me naučila kako ih trijebit i kako izgleda pregled, to nije fr fr - a, čisto. To je 15 min gledanja na dobrom dnevnom svjetlu. E, sigurna sam da tih 15 min ne ulože svi. I neki ne dobiju, a neki dobiju. Razne su teorije, a ciklusi se ne prekidaju jer ima previše fr fr ekipe roditeljske.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 08.03.2025. at 20:25

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •