pozdrav svima
mi smo u popriličnom zaostaku, jednostavno ne stignem do kompjutera jer sam još poprilično umorna pa svaku sekundu korisim za izležavanje
nadam se da će se uskoro situacija promjeniti
do tada![]()
BRUNA i VID
pozdrav svima
mi smo u popriličnom zaostaku, jednostavno ne stignem do kompjutera jer sam još poprilično umorna pa svaku sekundu korisim za izležavanje
nadam se da će se uskoro situacija promjeniti
do tada![]()
BRUNA i VID
Mirta30 prvotno napisa
![]()
Mirta, Bruma je preslatka, a tek Vid, a tek oboje zajedno... rastopit ću se....![]()
kak ju nježno dira prstićem....a tek kak mama dobro izgleda....
mi se evo vratili s mora, bilo je super, kupali smo se i stvarno se dobro proveli....
pusa svima
premedeni su mi Vid i Bruna![]()
![]()
Sve sam si nešto mislila kako bi u ponedjeljak mogla vidjeti slike malog smotuljka.
Predivna jea tek bratska ljubav
![]()
Mirta, misica je predivna, a seka i braco...preslatko!
Mirta, prekrasni su![]()
Larita, stvarno ste se kupali? Jel toplo more? Mi planiramo slijedeći vikend. :D
Bruna je prekrasna, a i braco ne zaostaje ( a bome ni mama ).
Pozdrav![]()
da i to na larinu inicijativu - ušetala je u vodu...ivana s prvotno napisa
more je 20 stupnjeva.... i to na Krku :shock: ....
stavit ću neke slikice kad stignem....
Mirta, svi ste prekrasni!![]()
Vid i Bruna su preslatki, a mamica super izgleda!![]()
Nitice, Matija je presladak,ti uvojci, te veeeeeeeejike okice, ajme koji medenjak!
Mirta, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaajmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee koji rastooooooooooooooooop već na prvoj slici. Kako je Vid narastao. Bruna jepreslatka, a ti kao da si 5 godina mlađa. Ne izgledaš baš kao da si umorna.
Pusa!
![]()
![]()
Mi smo dobro, malo šmrkaljavi, ali zato pričamo dosta -pobijamo tezu o dečkima.
Pokaj peći maca pjeja, do nje doba TETA TEA*, pa joj tiho atat staja pedi pedi maco maja
* ne moram vam reći da je teta tea, teta u vrtiću![]()
AAAAAAA, Mirta kako je Bruna LEPA!!!
Odavno nisam videla ovako lepo novorodjence!
A Vid je pravi stariji brat!
Ti uopste ne licis na babinjacu!
Kovke :D za frana!
Imam i ja brbljivog decacica!
(ovoliko uzvicnika samo zato sto bucka nije tu)
Mirta stvarno je Bruna prekrasna, kako ima samo lijepo i ćisto lice kao da je stara 2 mjeseca, a braco pazi na malu princezu.A slažem se da mama uopće ne izgleda kao da je tek rodila.
Svaka čast!
Vid i Bruna, tako su medeni!![]()
![]()
Mirta, ti stvarno izgledaš super!
Franu velika pusa za pjesmicu o maci i teti!![]()
Vidim, svatko ima svoju omiljenu pjesmicu.
Lana najviše voli pjevati 'Tata kupi mi auto...bona...kača,naance dvje...'
Nedavno sam kupila dvije jako zgodne slikovnice sa krakim pjesmicama i brojalicama (Puž Muž, Išao medo u dučan,En ten tini i sl.), i to sad stalno čitamo prije spavanja.
kak su nam klinci zanimljivi, svako ima svoju pjesmicu! Matiji je najdraži CD od "stiček pje" iliti striček Houdek i to pjesme "Kad si sretan" (obavezno plešemo) i "Čemu služi...".
Danas smo bili na kontroli i kozice se uredno povlače!! Usput smo kupili i 2 kom maaalih kupaćih gačica. Htjela sam kupiti i nove sandalice, ali nisam imala pojma koje odabrati. Da li sa otvorenom petom i prstima ili samo sa otvorenom petom. Kaj Vi mislite?
I da, još jedna novost-u petak 1. puta idemo na šišanje...Baš me zanima kak ćemo to izvesti obzirom da M. ne voli niti da mu se kosica pipne, a pranje iste nam je katastrofa.
Mi smo kupili cipelice za ljeto - zatvorena peta i prstići (sa prorezima i "praznom" sredinom.)
Kaj im mislite oblačiti za plažu? Kupaće ili pelene? A sandalice za plažu?
Super da se kozice povlače![]()
Namjeravam kupiti one sandalice za plažu, ali ću pokušati nagovoriti ga da što više hoda bos. Ili će biti gol ili u kupaćim gačicama...
Jel netko započeo odvikavanje od pelena? M uredno najavi kad kaka, ali na tutu ne želi sjesti. Jedino ponekad obučen na 2 sekunda sjedne na nastavak za wc školjku, ali tada baš ništa ne napravi. Čini mi se da nije još spreman..
I to sam htjela pitati![]()
Lena dođe reći da je kakala, ponekad me i uhvati za ruku i odvede u sobu da se presvučemo.
Još uvijek se nismo riješili onog čuda od osipa pa bi ja rado da krenemo u odvikavanje od pelene ovo ljeto....
Mi smo bez pelena, pa cemo na plazu svakako u kupacim (sad vec idemo napolje u kratkim sortsevima).
za sandale cu verovatno da kupim neke sto dublje i sigurno ne otvorene na prstima.
koliko sam upoznata, Vid piški na tutu svaki put kada mu se presvlači pelena ali nema nikakvih naznaka da postaje svjestan kada mu dolazi
a do plaže.... mi idemo u 8 mj. vjerovatno ćemo porbati u kupaćima
Krasan ti je potpis![]()
ja sam isto mislila uzeti neke sandalice za plažu, ali sad kad smo bili na vikendu skroz dobro njoj ide i bez sandala po kamenčićima....
a u čemu na plažu.... vjerovatno kombinacija pelena/kupaće gaće, lara uglavnom kaka jednom dnevno i to u isto vrijeme pa ćemo gledati da joj u to vrijeme stavimo pelenu... naravno, ako se u međuvremenu ne dogodi čudo i ženska se odluči na kahlicu....
u nedjelju navečer se prvi put popišala u kahlicu.... ne forsiramo ju nešto previše, navečer ju prije kupanja stavim na kahlicu i do sada bi se digla i popišala na pod![]()
tu večer je bila bez pelene sat-dva i sama je rekla da ide pišati, sjela na kahlicu, popišala se i došla mi reći :shock:
Mirta, nisam mogla odoljeti, škicnula sam na jednom topicu da postoje slikice.....![]()
Znaš kaj? Neznam tko mi je ljepši!!!!![]()
Vid je prekrasan, Bruna je pre,pre,predivna, a ti, stvarno izgledaš mrak!
![]()
Bok svima!
Da li vaši dečkići inzistiraju da piške stoječki. Mi sad kao malo pokušavamo ići na kahlicu, ali on je vidio da tata to radi stoječki i sad i on hoće samo tako :shock: Cijeli pod mi namoči, pa kaj ću, kupiti bazen umjesto školjke! Ili ga učiti da piški uz drvo :/
Bok svima!
Da li vaši dečkići inzistiraju da piške stoječki. Mi sad kao malo pokušavamo ići na kahlicu, ali on je vidio da tata to radi stoječki i sad i on hoće samo tako :shock: Cijeli pod mi namoči, pa kaj ću, kupiti bazen umjesto školjke! Ili ga učiti da piški uz drvo :/
znamMama Natasa prvotno napisa
![]()
![]()
ajde kreni već jednom, prekrasno je !!!!!!
SNOOPY prvotno napisa
HVALA
kako te ljepo vidjeti ovdje ali čekam te na Dobnim skupinama 0-1![]()
Čekam cure da mi prave društvo na Ljetno-jesenskim-zimskim 2008 - Rominu, Niticu, Loonu, BuckuMirta30 prvotno napisa
![]()
I Kovke, naravno![]()
Isto je i kod nas! Dođe i veli: Vita kakana!Mama Natasa prvotno napisa
I mi se spremamo na odvikavanje ovo ljeto :D
UUU, čuj, približavamo se lagano...već kasnimo za zimske 2008Mama Natasa prvotno napisa
![]()
Misliš 2007?
ne. Mislim na 2008! Jer da sad zatrunim(o), rodile bi taman u veljači 2008. Krajem ožujka počinje već proljeće...![]()
ili si ti mislila zimsko-proljetno-ljetne trudnice?![]()
ok, malo sam zabrijala![]()
Mama Natasa prvotno napisa
![]()
Pa gle koliko sam vam dala fore! Čak tri godišnja doba![]()
Daj još barem tri!Mama Natasa prvotno napisa
![]()
Još nas Romina nije nanjušila![]()
evo me![]()
Iiii?
e pa stvarno ne mogu da verujem da si me zaboravilaMama Natasa prvotno napisa
![]()