Odgovorit ću ti protupitanjem: Zar misliš da bi svjetska farmaceutska industrija to dozvolila??? Halo!! I ti i ja vrlo dobro znamo o kakvoj se raboti tu radi!mujica prvotno napisa
Kao za primjer: ako se sjećaš, pred puuuno godina ista ta farmaceutska industrija užasno je "pljuvala" po proizvođačima preparata s omega-3 MK. Epilog?? Omacor je na tržištu. Lijek, ne dodatak prehrani. Sadrži mislim 860 mg SINTETIČKE omege-3. A kad su nutricionisti davali iste te doze PRIRODNE omege-3 u ribljem ulju onda su bili proglašavani nadriliječnicima. No, dio financijskog "kolača" sad "jede" farmaceutska industrija. Taj lijek dobivaju pacijenti s preboljelim infarktom miokarda. Treba li više pričati o učinkovitosti omege-3??
Što se učinkovitosti koloidnog srebra tiče: moj zadnji slučaj je dijagnosticirani bronhitis, akutni entmoidni i maxilarni sinusitis. Recept za Novocef mi je doma neiskorišten. Pila sam koloidno srebro i kapala ga u nos. Iz sinusa mi je izašao sekret koji nosim valjda od srednje škole, a bronhi se više ne čuju. Doktorica je ponosna kak mi je od prve "pogodila" lijek8) U ovom slučaju učinkovitost jest 100%.
Ne kažem da koloidno liječi AIDS, ali ne možemo pouzdano znati da ga ne liječi. U svakom slučaju-terapija koju preporuča medicinska svita i farmaceutska industrija ga ne liječi, a itekako ima gadne nuspojave. Onda?? Zašto ne probati s koloidnim?? A spojevi srebra koje spominješ.... osim soli ni jedan spoj srebra nije opasan, a kemijsku reakciju stvaranja soli srebra u aqua pro injectione ja jednostavno ne znam izvesti ma koliko kemije u životu učila.
Osim toga, osim argirije (koja je SAMO kozmetički problem) nije poznata ni jedna druga nuspojava koloidnog srebra, a argirija je posljedica uzimanja vrlo loše pripremljenog koloidnog srebra ili nepravilnost u rukovanju.
U onom trenutku kad farmaceutska industrija nađe interes za proizvodnju koloidnog srebra dobit ćemo registrirane preparate, pripremljene i za profesionalnu upotrebu. Do tada-ne računaj na mogućnost da će itko od "klasičara" priznati da koloidno djeluje. Osim možda interno, kad primijeni isto to srebro na svom djetetu, na sebi i vidi o čemu se radi. Zanimljivo je kako ljudi medicinske struke govore upravo onako kako su ih učili-sve dok se teško ne razboli netko njima blizak. I sama sam bila skeptična i primjenjivala sam koloidno samo externo za zacjeljivanje rana, fotodermatozu i ostale bezazlene ozljede sve dok u jednom trenutku nisam odvagnula ZA i PROTIV i jednostavno popila prvu dozu.
Znaš da se bavim alternativom. Nemali broj puta su me upravo "klasičari" tražili pomoć za sebe i svoje bližnje, ali nitko ni na jednom kongresu nije spomenuo što mu je ustvari pomoglo. Sve dok se to ne promijeni koloidno će biit u sferi alternativnog. Kao i omega-3 ne tako davno![]()