-
Negdje sam napisala da je bolje od ostalih ??
Napisala sam što se sve trpa u koš koji se zove: koloidno srebro.
I što po definiciji koloidno srebro treba biti.
I što je pogrešno tj. zbog čega sve proizvesti kvalitetnu otopinu nije mačji kašalj kako to često ispada tj. : devetvoltne baterije, elektrode, destilirana voda i navali...
I kako velikim djelom opravdavam apele i upozorenja (a i sama često taj dio podvlačim) jer imaju svoje opravdanje upravo zato jer se svakakve otopine proglašavaju - koloidnim srebrom. A nisu koloidno srebro.
I imaju posljedice kakve imaju koje se onda pripisuju elektro koloidnom srebru. Neopravdano.
Jer su to posljedice od: prevelikih čestica, srebrnog nitrata, srebrnog sulfata i sl. srebro-neprihvatljivih spojeva.
I nije mi namjera pametovati, već samo ljudima koje to zanima pomoći i podijeliti informacije i saznanja kojima raspolažem.
Svi ostali, pretpostavljam nemaju pametnijeg posla, pa je ovo zgodna tema za potrošti vrijeme.
No moje je dragocijeno i zato...
...s obzirom da gradivo nije svladano, preskačem dalju besmislenu raspravu, a upućujem na proučavanje ceduljčica iz raznih proizvoda - na i bez recepta.
Poput npr. običnog andolčeka koji može biti vrlo loše riješenje za sniženje temperature vašeg djeteta - ovo i je forum o tome, djeca, obitelj i zdravlje istih.
A andolček je još b.o., pa je informiranje potrebno proširiti za početak i na ostale antipiretika, a onda može na analgetike, antibiotike..... ma sve
anchie76 editirala djelove posta
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma