Citiraj mujica prvotno napisa
To što lijekovi ne djeluju onako kako bismo htjeli, ili ne djeluju u svim slučajevima i usput imaju nuspojave ...

I tko kaže da lijekovi nemaju nuspojave? Pa naravno da imaju. I naravno da ne djeluju uvijek.
Mujica, ali klinička istraživanja kažu da djeluju!! Hoću reći-tražiš potvrdu za koloidno, tražiš klinička istraživanja, a upravo ta klinička istraživanja varaju neuki puk uvaljujući mu m**a pod bubrege.
Ja ne pristajem na prevaru, ne pristajem na mogućnost nuspojava i imam pravo odabira.
Vas dvije tvrdite (da je koloidno srebro djelotvorno) - pa dokažite.
Kome?? Sebi ne moram dokazivati, a ni bilo kome drugom. Mogu savjetovati uzimanje na osnovu krasnih rezultata za koje znam. Isto kao što ću savjetovati izbjegavanje lijekova kad god je to moguće, a izbor je na krajnjem "konzumentu". Kao uostalom i kod svega ostalog u životu.

Ne znam zašto dramiš i karikiraš. Ima potrda da koloidno djeluje jednako kao što ima potvrda i da djeluju lijekovi. Ima i oprečnih stavova i istraživanja koja za oboje tvrde drugačije. Zašto bih trebala vjerovati da lijekovi djeluju, a koloidno ne? U (ne)djelotovornost lijekova sam se uvjerila, u nuspojave također, znam dovoljno o njihovom djelovanju da ih izbjegavam. Za koloidno to ne znam, nema poznatih nuspojava i ja između koloidnog i antibiotika npr. biram koloidno. To je moje pravo. Kao što je tvoje pravo da izabereš konvencionalnu terapiju. Sa mnom ne moraš raspravljati na takav način na kakav to pokušavaš jer u tome ne želim sudjelovati.