S obzirom na obavijest koju sam dobila, moram paziti što pišem jer se izgleda doslovce sve može protumačiti kao reklamiranje :shock:

Dakle mujice, predlažem da prepisku nastavimo privatnim porukama.
U svemu što si napisao, našla sam i nekoliko briljantnih ideja - ozbiljno.
Npr. klinička istraživanja - ako uspiješ organizirati, rado ću donirati potrebnu količinu.
A glede izvješća... samo reci koja želiš.
Očito nisam dovoljno jasno napisala, a sad nisam sigurna neće li opet ispasti pogrešno doživljeno kao reklama.
Sva potrebna ispitivanja obavljena su na istom mjestu s kojeg je stigao uređaj. Kako se radi o privatnoj usluzi tj. nenaplaćivanju iste, zamoljeni smo da ne mašemo dotičnim papirima uokolo kako ne bismo doveli ljude koji su uslugu učinili, u nevolju.
Što se domaćih izvješća tiče, pokušati ću ostati ozbiljna, ali... daj pogle ovo: http://www.st-print.hr/essiac/certifikat_09.jpg
Ovo čudo ima izvješće, prodaje se, a sadrži čisto fine sastojke... dakle očito niti to nije neka osobita garancija da korisnik ne konzumira tonu čudesnih dodataka primarnom.
I da ne bi sad netko pomislio da je ovo izolirani slučaj, jer nije.
Stvarno sam naišla na nekek odlične ideje, pa ako bi mi još mogao dati uputu kojim načinom to postići u ovoj zemlji, biti ću iskreno zahvalna.
Naravno, na pm jer bi sve ostalo bilo pogrešno.
ps pogledati ću i one linkove, jer ih do sada nisam nikad vidjela, pa ne znam što je gore

U međuvremenu obaviještavam cijenjeno pučanstvo da sam danas, na način primjenjeniji krimi filmu nego svakodnevnom životu, došla u posjed čarobne tekućine imenom First Defense, branda CHILDLIFE.
Cijenjena dr. farmacije mi ga je izvadila (nakon što sam očajavala nad totalnom pustoši na policama vezano uz navedenog proizvođača) iz nečega što je nalikovalo na kutiju prve pomoći i uz gotovo saučesnički osmjeh mi ponosno predala bočicu.
I tu mi je zazvonio alarm.

First Defense?
Upravo to je moja prijateljica pred koji mjeses spominjala u kontekstu koloidnog srebra tj. komplikacija vezanih uz potrebnu papirologiju....

I sad... poučena prozivkama, krenem čitati deklaraciju. I srebra nigdje!
U čuđenju pitam magistru, zar to nije onaj pripravak sa srebrom?!

I draga žena otvori dušu.... je to je taj, ali eto, nema srebra na deklaraciji. I odličan je.... ljudi su oduševljeni, prehlada, gripa, temperatura.... sve prolazi za čas... neki su kopovali i 2-3 bočice jer se šuškalo da ga neće biti...

I zaista, nakon skidanja naljepnice s brojem kalkulacije (iz ove godine) i cijenom (koja je paprena ali sam je platila kako bih imala tu deklaraciju, naljepnicu i ostali dokazni materijal), ispod lijepo u popisu piše:
- Colloidal Silver 12 ppm

Ne znam jel ovome još uopće potreban ikakav komentar, ali zar je samo meni čudna cijela ta situacija?