-
Na suhu i ispucanu kožu također djeluje odlično i tome svjedočim već nekoliko zima. Naime, koža na ruka mi se raspuca, rasprhuta i izbrazda čim malo padne temperatura.
Godinama sam mazala s raznim kremama, koje pomognu, ali na kratke staze, a iživciralo me što onda s rukama neko vrijeme ne mogu ništa, nego čekati da se upije.
Većina ljudi nije sklona svoje zdravstvene probleme dijeliti s drugima i ja potpuno razumijem tu nelagodu. No često to znači i manjak informacija iz prve ruke. Zato s vremena na vrijeme pobrojim neke primjere koje dobivam u privatnim porukama ili na mail.
S obzirom na tematiku foruma, samo na jednom mjestu (ali ne na ovom forumu) je jedna žena napisala javno da koristi ionsko srebro za genitalne probleme.
Zadnjih desetljeća je česta pojava poremećaja ph vrijednosti, uslijed raznih uzroka. Posljedica su razne gljivice, za koje se obično koriste vaginalete i krema. No ne pomaže uvijek...
Jedna mlada majka je 14 dana prije poroda ležala u bolnici na promatranju i prilikom jednog od rutinskih pregleda, vjerojatno uslijed nesteriliziranog instrumenta, je zaražena.
Uz protest liječniku, dobila je kremu i vaginalete. No kad je 14 dana kasnije rođena beba, posljedica je bila upala očiju i zgražanje pedijatrice koju je zamalo gađala čašom. Uglavnom, iz te upale rodio se konjuktivitis koji je trajao do 3. godine života djeteta...
Želim zapravo reći, da kada sam navela da je ionsko srebro odlično za sve vrste sluznica, to sam mislila - doslovno.
Znači i za intimne dijelove i za oči i za usnu šupljinu.
Upravo zbog prava na privatnost, molim sve one koji bi željeli pitati bilo što u vezi ionskog srebra, a ne žele to učiniti javno, da me kontaktiraju privatnom porukom. Rado ću odgovoriti na sva pitanja.
Čekajući da mi ovaj prespori net otvori stranicu, letimice sam vidjela i topic s naslovom u stilu - napale me ciste posvuda.
I tu je bilo odličnih rezultata i to na ciste na jajnicima, dojkama i štitnjači.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma