-
ja moram napisati svoja iskustva, Andrej je rođen sa 2520g u 38. tjednu..hranjen je mojim mlijekom na bočicu, grčevi su bili prestrašni, imao ih je ujutro i obavezno poslije 17 sati, u 22 kao da ga je netko ugasio, poet su se javljali oko 3 u noći, nismo uopće spavali, plakali smo skupa, i ja i on, grozno ga je bilo gledati a nikako pomoći, grčevi su prestali sa 2 i pol mjeseca, taman nekako kad je počeo cicati, pedijatrica je preporučila čaj od komorača koji nije pomogao, a kasnije i kapi, mi smo davali BABYNOS kapi, malo su ublažili, a davala sam ih i neko vrijeme nakon što su grčevi jer nije mogao kakati, savjet koji sam dobila od pedijatrice je da ga ne hranim češće od svaka tri sata jer on hranu ne stigne ni probavit a ja mu već dajem za sat vremena još.tako da je ispalo da sam ja kriva što ima grčeve, a on je jeo 10-15 ml, kad bi pojeo 40 to je bio uspjeh!!!!
A svekrva je rekla da sigurno ima grčeve od mog mlijeka, jer su tako i njeni sinovi imali pa je njoj doktorica rekla da im daje kravlje mlijeko, i to uvijek od iste krave, ne kupovno, hvala Bogu da je to bilo prije 30 godina!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma