Citiraj hildegard prvotno napisa
Jedino je ispalo da ne smijem jesti ama baš ništa osim jabuka, banana, krumpira, žitarica i naravno mesa. A to mi je najteže palo jer nisam baš mesojedica. U ova tri meseca pojela sam mesa više nego u zadnje tri godine. Bila sam i još uvijek sam sva izgubljena u tome što da jedem a što ne.Doduše sad se polako smirujem i isprobavam raznu hranu. Čak i sarmice.
Zaista neznam zasto su ti to rekle? :? Dokazano je da dojilje smiju jesti apsolutno SVE. A izbjegavanje pojedinih namirnica zaista varira od kulture do kulture - u jednoj preporucaju svakako bijeli luk, a u drugoj kulturi ni cuti za njega dok se doji. Najzdravije je jesti raznoliko, i zaista ne treba nista izbjegavati u startu, nego tek onda eliminirati kad se vidi da pojedine namirnice zaista smetaju djetetu.

Jedina stvar koja najcesce stvara probleme kod djece je mlijeko i mlijecni proizvodi. No ni to se ne treba u startu izbjegavati, nego samo ako se vidi da dijete ima problema, onda se izbace mlijecni proizvodi i vidi se jel to to.