Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 60 od 60

Tema: s 30 bez jajovoda???

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Trudnoće nisu dobro završila,imala sam missed ab i anembrionalnu trudnoću,alimi nitko nije rekao da to može biti uzrok spontanog,također mi je doc nakon tog hsg preporučio laparo u Petrovoj ,otišla sam tamo na dogovor no međutim na uzv nitko nije vidio taj sacto i rekli su mi da nema potrebe za laparo,ne znam ,možda je došlo do pogreške,možda taj uzv hsg nije pouzdan!

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Znam kako se osjećaš ali ćeš ipak konačnu odluku morati donijeti sama.
    Na tvom mjestu otišla bih kod par doc i zatražila njihovo mišljenje!
    Tako sam i ja napravila...
    Na Cito-u su svakako za vađenje,na W isto jer smatraju da i loši mogu stvarati dodatne probleme a kamoli sacto!
    Na polikl.IVF smatraju da su bolje ikakvi nego nikakvi!
    Mislim da ćeš konačnu odluku ipak morati donijeti sama...
    Što misliš da odradiš laparo i dobiješ točnu dijagnozu,ne znam koliko je pouzdan UZV?Ako ne bude sacta još bolje,bar ćeš znat na čemu si!

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

I ja mislim da bi svakako trebala obaviti laparoskopiju jer je ona ipak po mome misljenju najsigurnija za postaviti dijagnozu. Kod mene je hsg rtg pokazao zacepljenje oba jajovoda, na snimci ih nije uopce bilo a laparoskopijom je utvrdjeno da nema priraslica niti ikakvih smetnji uopce. Ako radis samo dijagnosticku laparoskopiju malo si u komi onaj prvi dan jer te anestezija osamuti, i ja i moje druzice iz sobe smo drugo jutro bez problema setale naokolo, tako da ti je toplo preporucam

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Kažem vam cure da sam išla u Petrovu na dogovor za laparonakon tog hsg jer me doc koji ga je radio poslao,no taj doc koji je navodno maher u mikrokirurgiji me gledao na uzv i rekao da nema potrebe za laparo da on taj sacto ne vidi!U 12 mj sam bila na histeroskopiji ,isto ništa,na color dopleru ništa!Planiram još otić u villi na 3d uzv da čujem njihovo mišljenje jer ne mogu ja inzistirat na laparo kad doctori kažu da nema ništa!

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Slap,pa još bolje da je tako!
    Ja sam razumjela da ti ratuješ sa sactom na jednom jajovodu!
    Baš i ne znam može li njega jedno vrijeme biti pa opet nestati,to bi morao napisat netko tko je malo duže ratovao sa sactom!
    Pokušaj pronaći uzroke svojih missed ab da bi lakše u nove pobjede...
    Od srca ti želim sve najbolje...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

gle ja se nadam da je taj lijevi jajnik o.k ,samo jedan doctor je rekao za taj sactosalpix ,a ostalih 5 je potvrdilo drugačije,vidjet ćemo šta će rec u villiju!A kad prođe nekih 2 mjeseca onda u akciju!

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

slap,želim ti sreću s Viliem i iduću ogromnu iduću betu!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Hvala ,trebat će mi,javit ću kako je prošlo!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Draga ia30!Evo ja sam baš u četvrtak bila u viliju,radila su mi uzv,color dopler i 3d uzv i nema sactosalpixa!eto ipak su poriješili!Tebi želim puno sreće i da što prije dobiješ bebicu!

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Slap,baš mi je drago zbog tebe...Sad kad si riješila veliku nedoumicu,naprijed u nove pobjede...
    želim ti puno sreće...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •